Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine gândiți că va fi campionul ? |
Mark King |
|
0% |
[ 0 ] |
Jamie Cope |
|
0% |
[ 0 ] |
Ding Junhui |
|
43% |
[ 17 ] |
Graeme Dott |
|
5% |
[ 2 ] |
Peter Ebdon |
|
2% |
[ 1 ] |
Marco Fu |
|
12% |
[ 5 ] |
Mark Allen |
|
15% |
[ 6 ] |
Neil Robertson |
|
20% |
[ 8 ] |
|
Voturi totale : 39 |
|
Autor |
Mesaj |
Daros Addicted to snooker

Data înscrierii: 10/Dec/2010 Mesaje: 417 Locație: Flora, NO
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 0:48 Titlul subiectului: |
|
|
Doar... Fascinant acest Masters. LOL
Bravo, Ding !
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 4:48 Titlul subiectului: |
|
|
Vorbulițe după semifinale
Ding Junhui : „Sunt foarte fericit că am jucat bine și m-am calificat. Mă simt mai mulțumit de jocul meu decât în ultimii ani și mă consider norocos că o să iau parte la această premieră istorică – prima finală din circuitul profesionist în care se întâlnesc doi jucători asiatici. Este un eveniment și pentru China : prima finală din istoria circuitului profesionist disputată de doi chinezi. Sunt foarte mândru de acest lucru. Este o onoare și o plăcere pentru mine, dar va trebui să mă concentrez doar asupra meciului.
Ultimul meu meci cu Marco a fost finala turneului individual de la Jocurile asiatice, dar atunci nu eram deloc în formă. Acum joc mult mai bine și ar trebui să facem o finală frumoasă. Știu că va fi greu, mai ales că l-am văzut jucând în semifinale, dar o să fac tot posibilul să câștig. Victoria lui de azi m-a făcut să fiu și mai hotărât să-l înving. Săptămâna aceasta, la una dintre conferințele de presă, s-a întâmplat să ne spunem, în glumă, că ne vom întâlni în finală. Acum, gluma a devenit realitate..."
Jamie Cope : „La începutul meciului, am ratat câteva lovituri pe care n-ar fi trebuit să le ratez. Nu-mi puteam permite să fiu neglijent pentru că Ding a fost uluitor. Părea că nu greșește și nu șovăie. Va fi greu de oprit. Sunt dezamăgit, dar pentru mine, calificarea în semifinale reprezintă un rezultat destul de bun.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 7:38 Titlul subiectului: |
|
|
Cum ar spune un celebru comentator " ce e sigur acum este ca finala va fi castigata de un chinez,mai ramane de vazut care "......
Deci:
欢迎来到2011年的大师赛决赛 !
p.s.Multe multumiri Clara, pentru vorbulitzele de dupa meciuri!
Votez si eu pentru cel mai bun meci ,cel dintre Mark si Marco;
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|
zenart Addicted to snooker

Data înscrierii: 15/Ian/2011 Mesaje: 353 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 10:47 Titlul subiectului: |
|
|
Doamnelor,domnisoarelor si domnilor,asa cum bine stie Daros,eu sunt un antiforumist convins,insa da,dragostea pentru snooker m-a determinat,intr-un final sa imi fac si eu un cont pe aici.Cateva aprecieri de fonal:
1.Un masters slabut calitativ,in comparatie cu cel din 2009 sau 2007.Din 16 mari nume,doar 3 au jucat snooker de calitate,si anume DING,FU si ALLEN.Asadar o finala corecta.
2.Bag seama ca suntem contemporani cu o serie de premiere:
-Prima finala chinezeasca (bravo lor,sunt ani si mii de ore de antrenament pentru fiecare)
-Cristina Neagu,BALON DE AUR handbal feminin
_Hutupan,CEL MAI BUN PORTAR HANDBAL FEMININ DIN ISTORIE
Ce ne-o mai rezerva 2011?
Si sa inchei,tot cu snooker,imi doresc o finala cu joc decisiv,daca s-ar putea,cu repozitionarea bilei negre.Nu ma intereseaza cine castiga,vreau sa vad macar in finala,un snooker de inalta calitate.
Ca un pronostic totusi,as merge pe 10-7 pentru DING.
Toate bune,sa auzim de bine la WELSH OPEN.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - UK Championship 2011
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 11:55 Titlul subiectului: |
|
|
A,si mai am o nedumerire,poate ma lamureste doamna profesoara Mihaela Cristescu,sau oricine altcineva.
DE CE SNOOKERUL NU ESTE DISCIPLINA OLIMPICA?
Avand in vedere ca incepand cu Olimpiada de la Londra 2012,si POKERUL ESTE acceptat ca sport olimpic,asadar de ce nu si SNOOKERUL?
Multumesc anticipat pt lamuriri.
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 13:21 Titlul subiectului: |
|
|
zenart a scris: |
DE CE SNOOKERUL NU ESTE DISCIPLINA OLIMPICA? |
Nu cunosc, dar pot să mă dau cu părerea : Probabil că are legătură cu numărul de practicanți ai celor două sporturi, precum și cu răspîndirea sporturilor respective în toată lumea. Mă gîndesc că Poker se joacă pe mai toate continentele, avînd un număr copleșitor de jucători. Snooker-ul este un fenomen mai restrîns în comparație cu Poker-ul, atît ca organizare de mari competiții în lume, cît - mai ales - ca număr de jucători legitimați (să ne gîndim că Snooker-ul este una dintre multele discipline ale jocului cu tac și bile).
Cu ani în urmă cînd Tae-Kwon-Do a fost numit disciplină olimpică, mi s-a părut forțată alegerea, ca iubitor de arte marțiale nu înțelegeam de ce a fost ales Tae-Kwon-Do, înaintea altor stiluri de luptă. Arte marțiale se practică, precum Poker-ul, în toată lumea. În cazul T-K-D, probabil a atîrnat mult "partea diplomatică", relațiile și influența oficialilor federației respective vis-a-vis de conducerea Comitetului Olimpic.
Este o părere personală, cineva avizat poate ne lămurește exact cum stau lucrurile referitor la întrebarea ta.
OFF Topic: Pe un topic, două posturi consecutive ale aceluiași user poartă numele de Dublupost și este amendat în general pe oricare forum. Cînd mai vrei să adaugi ceva după ce ai postat deja, ai în partea dreaptă sus a postului trimis un buton Edit. Dai click pe Edit și poți adăuga ceea ce dorești în postul deja trimis. Mai bine te atenționez eu cu blîndețe frățească, decît vreun alt user fără sentimente față de tine.
Înțeleg că nu le ai cu forumurile, însă mă poți vizita cu niște berici și te voi consilia cu plăcere, apelînd la vasta mea experiență.
PS: Eu cred că la berici merg de minune: sărățele, semințe de dovleac, alune, fistic... 
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 14:55 Titlul subiectului: |
|
|
Daros a scris: |
zenart a scris: |
DE CE SNOOKERUL NU ESTE DISCIPLINA OLIMPICA? |
Nu cunosc, dar pot să mă dau cu părerea : Probabil că are legătură cu numărul de practicanți ai celor două sporturi, precum și cu răspîndirea sporturilor respective în toată lumea. Mă gîndesc că Poker se joacă pe mai toate continentele, avînd un număr copleșitor de jucători. Snooker-ul este un fenomen mai restrîns în comparație cu Poker-ul, atît ca organizare de mari competiții în lume, cît - mai ales - ca număr de jucători legitimați (să ne gîndim că Snooker-ul este una dintre multele discipline ale jocului cu tac și bile).
Cu ani în urmă cînd Tae-Kwon-Do a fost numit disciplină olimpică, mi s-a părut forțată alegerea, ca iubitor de arte marțiale nu înțelegeam de ce a fost ales Tae-Kwon-Do, înaintea altor stiluri de luptă. Arte marțiale se practică, precum Poker-ul, în toată lumea. În cazul T-K-D, probabil a atîrnat mult "partea diplomatică", relațiile și influența oficialilor federației respective vis-a-vis de conducerea Comitetului Olimpic.
Este o părere personală, cineva avizat poate ne lămurește exact cum stau lucrurile referitor la întrebarea ta.
OFF Topic: Pe un topic, două posturi consecutive ale aceluiași user poartă numele de Dublupost și este amendat în general pe oricare forum. Cînd mai vrei să adaugi ceva după ce ai postat deja, ai în partea dreaptă sus a postului trimis un buton Edit. Dai click pe Edit și poți adăuga ceea ce dorești în postul deja trimis. Mai bine te atenționez eu cu blîndețe frățească, decît vreun alt user fără sentimente față de tine.
Înțeleg că nu le ai cu forumurile, însă mă poți vizita cu niște berici și te voi consilia cu plăcere, apelînd la vasta mea experiență.
PS: Eu cred că la berici merg de minune: sărățele, semințe de dovleac, alune, fistic...  |
Apreciez opinia personala,insa nu cred ca tine de numarul de jucatori legitimati.Daca nu snookerul,ei bine biliardul de bila 8,si chiar si cel de bila 9 are mai multi jucatori legitimati pe glob decat cei ce practica RAFTINGUL (si e disciplina olimpica).Alta e smecheria,sa vedem cine ne lamureste pana la urma.
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 16:25 Titlul subiectului: |
|
|
Deocamdată, subiectul nu mă preocupă în mod deosebit, mai ales că, în acest moment, încă nu știm nici ce se va hotărî în privința scoaterii sporturilor din familia biliardului din programul Jocurilor asiatice...
În general, se consideră că intrarea acestor sporturi pe lista celor olimpice ar putea constitui un obiectiv realizabil abia pentru JO 2020.
În orice caz, aici, discuția aceasta este off-topic, dar, după Masters, putem deschide un thread separat, la Forum general, unde fiecare să-și exprime părerea conform spiritului și uzanțelor acestui forum, adică în mod politicos, fiindcă, la adăpostul anonimatului ori ba, forumistul care dă cel mai mic semn că ar fi un troublemaker încetează de a mai fi forumist aici.
|
|
Sus |
|
|