Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Dum 27 Mar 2005, 19:40 Titlul subiectului: Eurosport 2 |
|
|
Salutari celor din Snookerland!
De ce motive are nevoie omul sa fie fericit: am descoperit acum cateva zile in grila mea de programe Eurosport 2. Si ce m-a mai purtat "down memory lane" ,demult de tot, cand nu exista comentariu in limba romana la transmisiile de snooker.
Tot respectul pentru domnii Marius Ancuta si Sandi Bontea, care ofera de mult timp fanilor romani acces mult mai generos la informatii. Dar m-a apucat un val de nostalgie cand mi-am amintit ca primul meci de snooker pe care l-am vazut, prin 1997, a fost acela in care Ronnie O'Sullivan reusea breakul maxim in 5'20''. Comentat de un englez si un scotian. Parca si clinchetul bilelor pe masa suna altfel. Incantare deplina, sportiva, lingvistica si...probabil si altfel, dat fiind ca juca Ronnie. .
Si voiam sa va intreb daca receptionati programul si de cand. Imi asum riscul de a mi se spune "No bine, ma! Astea-s noutati?" .
Asa ca la China Open transmit amandoua.Si, evident, la ore diferite.
Cum ar fi oare un WCH cu comentariul original? Ca alternativa, desigur.
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Dum 27 Mar 2005, 20:02 Titlul subiectului: |
|
|
Cu mare regret, eu nu receptionez Eurosport 2!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 27 Mar 2005, 21:30 Titlul subiectului: Re: Eurosport 2 |
|
|
Miss Chigwell a scris: |
... demult de tot, cand nu exista comentariu in limba romana la transmisiile de snooker. Incantare deplina, sportiva, lingvistica si...probabil si altfel, dat fiind ca juca Ronnie. |
Inca nu am cautat E 2, dar nostalgia lui Miss Chigwell e molipsitoare in ceea ce ma priveste. Ce timpuri !!!... Fara gafe, fara confuzii, fara sa se incurce numele arbitrilor si locurile in clasament, fara sa se "infloreasca" declaratiile si sa se intrerupa circuitul de sunet taman la interviurile de dupa meciuri... Ba chiar si fara sa afli cu surprindere ca Ekaterinburg, unde se organizeaza Campionatul european Under 19, e in ... Polonia !!!... He-hei, ce vremuri !... 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Lun 28 Mar 2005, 4:08, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
csoka.zsolt Fan

Data înscrierii: 16/Feb/2005 Mesaje: 11 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Lun 28 Mar 2005, 18:05 Titlul subiectului: |
|
|
Postul Eurosport 2 exista deja de destul de mult timp!Cat despre afirmarea lui zsolt_tuser,cred ca chiar daca primul "meci" nu ar fi fost acela concluzia ar fi fost aceeasi:Snookerul e superb!
_________________ Nu conteaza scorul final!
Ci maniera jocului!
|
|
Sus |
|
Smaranda Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|
Irina Addicted to snooker

Data înscrierii: 05/Dec/2005 Mesaje: 738 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|
The Rocket Addicted to snooker

Data înscrierii: 31/Oct/2005 Mesaje: 133 Locație: Bucuresti/Militari
|
|
Sus |
|
Yogi The Rocket More than a fan

Data înscrierii: 25/Noi/2005 Mesaje: 33 Locație: Suceava
|
Trimis: Mie 14 Dec 2005, 1:42 Titlul subiectului: Re: Eurosport 2 |
|
|
Clara White a scris: |
Miss Chigwell a scris: |
... demult de tot, cand nu exista comentariu in limba romana la transmisiile de snooker. Incantare deplina, sportiva, lingvistica si...probabil si altfel, dat fiind ca juca Ronnie. |
Fara gafe, fara confuzii, fara sa se incurce numele arbitrilor si locurile in clasament, fara sa se "infloreasca" declaratiile si sa se intrerupa circuitul de sunet taman la interviurile de dupa meciuri... He-hei, ce vremuri !...  |
eu sincer sa-ti spun, nu l-am auzit niciodata pe dl. ancuta sa incurce numele arbitrilor... poate clasamentul da...dar e un clasament de vreo 300 de persoane si se schimba mereu....stiu ca despre primii 16 se comenteaza cel mai mult dar.... |
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 19 Ian 2006, 1:15 Titlul subiectului: |
|
|
Mihaela a scris: |
Nu stiu daca aici este topicul potrivit, insa pentru ca motivul meu de nemultumire fata de canalul Eurosport este legat de Masters si de preponderenta transmisiunilor meciurilor de snooker pe Eurosport 2, indraznesc sa postez aici gandurile si intrebarile care m-au macinat in ultimele zile in cautarea unei solutii.
In primul rand tare mi-e teama ca este doar inceputul pentru transmisiunea pe Eurosport 2 a viitoarelor turnee de snooker, inclusiv a Campionatului Mondial(avand in vedere lungimea meciurilor).
Asa ca m-am gandit la televiziunea digitala ca solutie alternativa televiziunii prin cablu.
Este cineva printre cei de pe forum care beneficiaza la acest moment de televiziune digitala si care sa ne poata spune daca este o solutie viabila pentru a receptiona si Eurosport 2. Eventual daca exista varianta "pay per view" pentru canale TV preferate , gandindu-ma inclusiv la DSF, BBC sau alte posturi care transmit si meciurile de snooker din Premier League. |
Deci... Exista in Romania mai multe firme care ofera televiziune digitala prin satelit (MaxTV, DigiTV, DTH) dar din cate am vazut MaxTV ( www.maxtv.ro ) este singura care ofera in grila de programe si Eurosport 2. Pentru asta ai nevoie de o antena parabolica, 2 LNB-uri, un Diseqc switch, un receiver digital si o cartela pentru a putea receptiona programele, deoarece acestea sunt codate. Toate astea le poti cumpara de la distribuitorii MaxTV din tara.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Mihaela Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 214 Locație: Buzau
|
Trimis: Joi 19 Ian 2006, 1:41 Titlul subiectului: |
|
|
Zsolt iti multumesc pentru informatiile oferite.
Din cate am vazut pe site-ul lor. MaxTV are distribuitori si pentru Buzau asa ca voi incerca sa-i contactez ca sa aflu mai multe amanunte.
_________________ "Poti dori ceva asa de chinuitor si de tare, incat indeplinindu-ti-se nici sa nu te mai bucuri..... te-a costat prea mult suflet" (Lucian Blaga)
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 19 Ian 2006, 2:27 Titlul subiectului: |
|
|
Iar daca vrei si DSF, asta se poate tot cu instalatia respectiva, dar cu 3 LNB-uri, pentru ca MaxTV se afla pe 2 sateliti (Sirius si Hotbird) iar DSF se afla pe alt satelit (Astra).
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Vizitator
|
|
Sus |
|
|