Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga trofeul în acest an ? |
Shaun Murphy |
|
14% |
[ 5 ] |
Judd Trump |
|
20% |
[ 7 ] |
Ding Junhui |
|
23% |
[ 8 ] |
Mark Selby |
|
41% |
[ 14 ] |
|
Voturi totale : 34 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mie 6 Apr 2011, 10:15 Titlul subiectului: |
|
|
Dacă tot ați adus vorba : jucătorii chinezi (atât cei care stau la Sheffield cât și cei care s-au stabilit la Romford) închiriază împreună câte un apartament mare, în care fiecare își are camera lui. De când a plecat de acasă (familia lui e la Bristol, unde însă tânărul nu mai găsea parteneri de antrenament cu adevărat redutabili) ca să vină și el la Romford, Judd Trump a urmat exemplul chinezilor și a luat cu chirie un apartament ale cărui cheltuieli le împarte cu Jack Lisowski. (De antrenat, se antrenează, bineînțeles, cu Jack, dar și cu Liu Song și Zhang Anda.)
Într-un recent interviu, Jack a fost întrebat dacă e adevărat că proaspătul campion de la Beijing petrece, zilnic, câte șapte ceasuri în fața oglinzii din baie ca să-și aranjeze frizura. Liso a spus că zvonul constituie o exagerare grosolană, dar că Judd ține totuși foarte mult la ciuful propriu și că, dacă s-ar putea, n-ar ezita să și-l asigure contra unei sume oricât de mari, precum și-a asigurat, cândva, Marlene Dietrich celebrele-i picioare superbe !
(Scuze : nu „iese" accentul grav care ar trebui să stea pe primul e din numele marii actrițe... )
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Mie 6 Apr 2011, 20:50, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Mie 6 Apr 2011, 12:08 Titlul subiectului: |
|
|
Frumoase informatii, Clara ! Thanks !
Daros a scris: |
Mrs. Hendry - Eu și dacă aș putea să duc frizerului o poză 3D cu Judd, tot nu mi-ar ieși tunsoarea. Oricît m-aș concentra, nu reușesc să-mi zburlesc părul ca el.  |
Eeee... Daca vrei, poti, dar numai cu adidasi Torsion. Adevarul este insa ca aranjarea ia ceva timp, oricat de bine ai fi tuns... Britii stiu totul despre tunsori, iar eu stiu o persoana care tunde bine de tot pe stil british, in Bucuresti. 8) 8)
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|
Daros Addicted to snooker

Data înscrierii: 10/Dec/2010 Mesaje: 417 Locație: Flora, NO
|
Trimis: Joi 7 Apr 2011, 13:36 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Într-un recent interviu, Jack a fost întrebat dacă e adevărat că proaspătul campion de la Beijing petrece, zilnic, câte șapte ceasuri în fața oglinzii din baie ca să-și aranjeze frizura. Liso a spus că zvonul constituie o exagerare grosolană, dar că Judd ține totuși foarte mult la ciuful propriu și că, dacă s-ar putea, n-ar ezita să și-l asigure contra unei sume oricât de mari, precum și-a asigurat, cândva, Marlene Dietrich celebrele-i picioare superbe ! |
Păi, dacă Judd și-ar asigura ciuful contra unei sume oricît de mari, eu bănuiesc că exagerarea grosolană se referă, de fapt, la locul oglinzii în fața căreia Judd petrece șapte ceasuri pe zi. Probabil oglinda respectivă nu este cea din baie, ci una care se află în propria-i cameră din acel apartament.
mircea22 a scris: |
Nu l-ai uitat pe Marius Ancuța... totuși trebuie să recunoști că cei doi se completează de minune, iar atunci când comentează meciurile separat, parcă lipsește ceva.  |
Nici o pagubă! Dacă am de ales, prefer comentariul solo al lui Daniel Bontea, mai apoi al lui Marius Ancuța (tot singurel), iar ultima alternativă rămîne cu cei doi comentînd împreună. Însă, fiecare cu gusturile sale!
CristinaRo a scris: |
[...] Ne uitam impreuna la snooker, la Formula 1, la sarituri cu schiurile, etc! Sa n-aud de telenovele!  |
Ooof, unde au dispărut domnițele romanțioase de odinioară? 
|
|
Sus |
|
Golan Trevize Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2010 Mesaje: 248 Locație: Dom's Home
|
|
Sus |
|
XLNC Addicted to snooker

Data înscrierii: 12/Aug/2009 Mesaje: 104 Locație: Ploiesti