Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21283 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 23 Mai 2011, 16:29 Titlul subiectului: Discuții |
|
|
Schimbări majore în format. De fapt, numele competiției a fost păstrat mai mult de dragul tradiției, pentru că nu prea mai e vorba de a se juca în sistem „ligă”. Trebuie spus că Liga a fost mereu unul dintre cei mai dragi „copii” snookeristici ai lui Barry Hearn, iar „tăticul” ei a „răsfățat-o” cu bonusuri generoase și statut special, ultraelitist. Până acum, Barry plătea totul, de la închirierea arenelor până la premiile foarte consistente date jucătorilor. Dar promisiunea lui a fost să adauge cât mai multe turnee la circuitul profesionist și din acest motiv a introdus aici și Liga. Din câte am înțeles, a făcut-o cu o oarecare strângere de inimă și cu gândul de a o relua, în formatul cunoscut, peste unul sau două sezoane, când calendarul competițional va fi încă și mai bogat.
În sezonul de față, Liga își păstrează statutul elitist (jucătorii invitați sunt exclusiv câștigătorii de turnee), dar are un format mai complex, păstrând elemente din cel vechi, dar adăugând și altele de natură să sporească dificultatea.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Golan Trevize Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2010 Mesaje: 248 Locație: Dom's Home
|
|
Sus |
|
emtix
Data înscrierii: 29/Mai/2011 Mesaje: 7
|
Trimis: Dum 29 Mai 2011, 14:55 Titlul subiectului: |
|
|
trebuie premiat mult mai mult break ul maxim
este o frumusete si atat de rar de vazut |
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Shcarmens Addicted to snooker

Data înscrierii: 30/Mar/2011 Mesaje: 323 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
Trimis: Vin 19 Aug 2011, 0:37 Titlul subiectului: |
|
|
Nu-mi place noul format, dar mă bucur pentru evoluția lui Matthew. Sper să-l vedem într-o astfel de dispoziție în cât mai multe turnee.
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
Ultima modificare efectuată de către mircea22 la Sâm 3 Sep 2011, 0:06, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Shcarmens Addicted to snooker

Data înscrierii: 30/Mar/2011 Mesaje: 323 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Vin 2 Sep 2011, 0:27 Titlul subiectului: |
|
|
S-ar putea crede ca e dovada de "strugurii sunt acri" din partea mea, dar imi asum riscul.
Lag la snooker?
Ball in hand la faulturi?
Bine ca n-au pictat bila alba cu picatele.
Una e cand citesti regulile, alta e cand le si vezi in aplicare. Ce urat! Hibrid nacajit intre snooker si pool. Ca treaba aia amuzanta pret de 10 minute, arbitrata de Michaela. Power Snooker sau asa ceva.
Singurul lucru bun din tot formatul asta nou mi se pare echipa marita de jucatori. In rest... cah!
Ah, Jimmy promovandu-si turneul de seniori. Si Ronnie Wood, cu freza neshimbata de 30 de ani, amintind de meciurile "in dusmanie" intre Jimmy si Ronnie, de la el de acasa. Ce vremuri, taica, ce vremuri, frame-ul si sutarul...(dupa cum zice la cartea lui Ronson... )
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|