Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
gi0nel Addicted to snooker

Data înscrierii: 06/Feb/2011 Mesaje: 435 Locație: Bistrita, Cluj
|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi 21 Iul 2011, 10:18 Titlul subiectului: |
|
|
Cum spunea comentatorul:"mi-ar placea sa fiu acum norvegian.Doi ciclisti norvegieni in Turul Frantei ,dar care par hotarati sa nu ierte nimic!
Felicitari!
Conta n-a mai furat nimic Schleck-ilor,dar nici n-a mai pierdut nimic!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi 21 Iul 2011, 12:38 Titlul subiectului: |
|
|
danacateia a scris: |
Conta n-a mai furat nimic Schleck-ilor,dar nici n-a mai pierdut nimic! |
Parerea mea este ca anul acesta nici unul dintre frati nu va castiga Turul.As vedea mai degraba un duel intre Contador si Evans.
_________________ Whoever called snooker 'chess with balls' was rude, but right.
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
Trimis: Joi 21 Iul 2011, 19:32 Titlul subiectului: |
|
|
Andy a fost fabulos astăzi! Chiar dacă se va spune că ceilalți nu au tras în spatele lui, chiar dacă va pierde turul - victoria de astăzi va rămâne în istorie. I-aș spune execuție cu premeditare, în direct.
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 22 Iul 2011, 0:50 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari lui Andy, cu siguranta va intra in istorie aceasta victorie a sa! 8) In ceea ce ma priveste, am fost destul de trist, Cadel a cam pierdut turul, dupa parerea mea(da, stiu ca acum 2 zile ziceam asta despre frati, dar chiar nu ma asteptam la asa ceva). Mi-am amintit cum a pierdut in 2008 tot vreo 2 minute fata de Sastre pe Alpe d'Huez si nu a mai putut recupera la contratimp. Acum ar fi doar 57 de secunde diferenta din clasamentul general dar cine stie ce se poate intampla maine...
M-am enervat ca nimeni nu voia sa duca trena pe Galibier ( ma rog, nici pana atunci nu s-au omorat si l-au lasat pe Andy sa castige 2 minute pe coborare ), Voeckler dorea sa-si mentina tricoul galben, dar am vazut cum la un moment dat Pierre Rolland a incercat sa il schimbe pe Cadel in fata si Voeckler i-a strigat sa se intoarca. La fel si Basso, pe final ar fi vrut chiar sa atace, dar nu a putut...Frank era normal sa procedeze asa, dar ceilalti n-au nicio scuza. 
|
|
Sus |
|
Shcarmens Addicted to snooker

Data înscrierii: 30/Mar/2011 Mesaje: 323 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 22 Iul 2011, 11:09 Titlul subiectului: |
|
|
Voeckler merita laudat pentru efortul de a-si pastra tricoul galben chiar si cu ultima suflare!
Dubla Schleck de poveste!
Contador isi va arata coltii la contratimp!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|
Trimis: Sâm 23 Iul 2011, 10:51 Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca va reusi Cadel ,desi mi-ar placea ,asa ca pentru veterani, sa castige la contratimp si de ce nu si Turul!
Sunt in continuare de partea Schleck-ilor!
Intrebare :Ce-o fi in sufletul celor doi norvegieni,dupa ceea ce s-a intamplat ieri la Oslo,sincer n-as vrea sa fiu in pielea lor!
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
gi0nel Addicted to snooker

Data înscrierii: 06/Feb/2011 Mesaje: 435 Locație: Bistrita, Cluj