Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
zenart Addicted to snooker

Data înscrierii: 15/Ian/2011 Mesaje: 353 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21301 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 20 Aug 2011, 18:27 Titlul subiectului: |
|
|
Cu plăcere, Zenart !
Pentru cine nu-l cunoaște pe cel care-l conduce cu 3-0 pe John Higgins și-i ține piept atât de bine chiar și în jocul tactic : Mitchell Mann are 19 ani (va împlini 20 pe 26 decembrie), e din Birmingham, a realizat deja un break maxim și a câștigat Junior Pot Black. S-a apucat de snooker pe la 9 ani, din cauză că a fost oprit de doctori de la a mai juca fotbal, pentru motive de așa-numita „maladie a lui Perthes”. Obligat la odihnă, copilul se plictisea și atunci lui taică-său i-a venit ideea de a-l lua cu el la clubul unde juca snooker. Mitchell a făcut un număr foarte mare de operații de dregere a oaselor & articulațiilor șoldurilor și picioarelor.
(Pozulicea e cam vechișoară, dar asta mi-a căzut la îndemână acum, la repezeală. )
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
tavy2008 Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Aug/2008 Mesaje: 380 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 21 Aug 2011, 10:24 Titlul subiectului: |
|
|
E greu cu John !!! - experienta si valoarea au triumfat a suta mia milioana oara asupra tineretii si fragilitatii !!!
_________________ /STEPHEN LEE/
Laureat al Premiului Oscue - German Masters 2011, German Masters 2012, Haikou World Open 2012, Shanghai Masters 2012, Welsh Open 2014, Campionatul Mondial 2024, UK Championship 2024
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 21 Aug 2011, 12:42 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Experiența a triumfat – nu știu dacă triumfă chiar atât de des. În orice caz, ca și toți ceilalți tineri, Mitchell Mann are de partea lui un aliat pe care Higgins nu mai poate conta : timpul.  |
Inca o data de acord 100%.John e John,stim cu totii asta,insa,tavy2008(cu tot respectul) in cazul de fata,cel al lui Mitchell Mann,e vorba despre o lectie/poveste de viata,chiar ca nu mai conta cine va invinge,experienta sau tineretea si talentul.
Una peste alta,chiar e de urmarit copilul.
Toate cele bune.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - UK Championship 2011
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 21 Aug 2011, 14:36 Titlul subiectului: |
|
|
Din cei opt sfertiști, patru sunt scoțieni. Șanse bune pentru Dotty. După ce, ieri, a jucat slăbuț și totuși l-a eliminat pe O'Sullivan, apoi, cu două breakuri 100plus a trecut (la zero) de Hendry, azi l-a expediat acasă și pe Higgins (cu încă două breakuri 100plus). 8)
Dar (ca întotdeauna ) aș prefera să câștige un jucător mai tânăr – Ben Woollaston, Anthony McGill sau Jamie Jones. Mă bucur foarte mult pentru calificarea lor în sferturi – mă bucur în special pentru calificarea lui JJ, fiindcă era și timpul ca tânărul galez să arate mai mult din potențialul enorm de care dispune. 8)
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
skorpyo Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 681 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator

Data înscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 761 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun 22 Aug 2011, 16:54 Titlul subiectului: |
|
|
Interesant conceptul acestui turneu, parcă ar fi echivalentul unui maraton. Eu unul mă pierd pe pagina cu rezultate, atât de mulți participanți sunt. Nu cred că sunt alte turnee de puncte în care un jucător să participe la mai multe meciuri în aceeași zi; de aici cred că vin și atâtea rezultate surprinzătoare. Mi-a făcut plăcere să-l văd pe Hendry la masa de joc și să aflu că mai "are gloanțe în tac" să adune de un break în zona sutarelor. Măcar cu "ăștia micii" să mai câștige meciuri, că la turneele mari demult nu l-am mai văzut să treacă de al doilea tur. Rezultatele nici nu mai contează atât de mult, deși mi le doresc, e de-ajunsă plăcerea să-l văd jucând ocazional foarte bine.
Amuzant mi s-a părut și faptul că am văzut mai mulți spectatori la Centrul Național de Snooker decât la PTC-ul din week-end. La cel precedent parcă se adunaseră vreo 15 suflete, cu tot cu arbitri.
_________________ "Snooker is a game of simple shots played to perfection." - Joe Davis
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2012
|
|
Sus |
|
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 26 Aug 2011, 13:59 Titlul subiectului: |
|
|
Vorba de mai sus a lui Mihai : te pierzi printre atâtea rezultate. Niciodată n-am văzut o programare mai aiurită a meciurilor. Am intenționat să merg pe varianta ordinii de disputare, dar în așa un hal au amestecat jumătățile de tablou și rundele încât totul ar fi extrem de confuz. Ca urmare, am optat pentru varianta ordinii meciurilor pe tablou.
Au mai rămas de disputat câteva meciuri din Runda preliminară 3. Se vor juca diseară. Între timp, se va avansa totuși până la runda șaisprezecimilor.
Stuart Bingham nu participă pentru că medicii i-au spus lui Michelle că ar fi posibil să nască înainte de data așteptată (3 septembrie), prezența lui Mark Williams nu este încă sigură din motive de pașaport, iar ieri, Martin Gould a pierdut avionul.
|
|
Sus |
|
tavy2008 Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Aug/2008 Mesaje: 380 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
cataline Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Apr/2008 Mesaje: 197 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin 26 Aug 2011, 21:11 Titlul subiectului: |
|
|
INCREDIBIL !!!!!!!!!!!!!!
Iata ca Ronnie face un 147 si daca nu este cine stie ce premiu pentru el!..... Sa nu uit. FELICITARI !!!
P.S. As vrea sa reamintesc, in caz ca a uitat cineva, ca aceasta editie de Paul Hunter Classic reprezinta o noua premiera fericita pentru snookerul romanesc. Alex Crisan, cel mai bun arbitru roman, isi face debutul in Main Tour. Sa ii tinem pumnii si sa speram ca vom avea norocul sa il vedem la una dintre mesele televizate. BRAVO ALEX ! Suntem mandrii de tine.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Grand Prix 2009, Premier League 2009, Masters 2011
|
|
Sus |
|
muti Addicted to snooker
Data înscrierii: 03/Mar/2009 Mesaje: 341 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|