Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Golan Trevize Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Noi/2010 Mesaje: 248 Locație: Dom's Home
|
Trimis: Dum 20 Noi 2011, 18:33 Titlul subiectului: |
|
|
Dacă Dott nu "trăgea" și puțin de timp... am mai fi avut noi... un așa final? Nu... A fost prea frumos ultimul meci. Felicitări lui Ronnie. Și lui Graeme... foarte frumos meci. La fel ca cel de ieri dintre Williams și Lee...
_________________ #seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071
|
|
Sus |
|
serbanm Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Feb/2011 Mesaje: 181
|
Trimis: Dum 20 Noi 2011, 18:34 Titlul subiectului: |
|
|
Eu asta vreau: spectacol! Si meciuri echilibrate
|
|
Sus |
|
skorpyo Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 674 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
cristian99 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 435 Locație: Slobozia
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20618 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 21 Noi 2011, 19:49 Titlul subiectului: |
|
|
Vorbulițe după finală
Ronnie O'Sullivan : „Am avut șanse și le-am ratat. Martin a meritat să câștige.”
Martin Gould : „Trofeul înseamnă foarte mult pentru mine fiindcă este primul de când am devenit profesionist – ultimul din cariera mea de jucător amator a fost titlul de campion 2007 al Angliei. Știu că e vorba de altceva decât snookerul, dar loviturile îmi ies bine și sper ca ăsta să fie un semn bun și să rămân în formă măcar și la următoarele două-trei turnee mari. Premiul nu mă interesează absolut deloc – banii, în general, nu mă interesează, dar, în momentul de față, apartamentul meu arată ca o cocină și e bine totuși că mi-a mai venit și mie rândul să angajez pe cineva pentru curățenie !” (Remarca dinainte constituie o aluzie la faptul că, înainte de a-și găsi o slujbă de crupier, la Londra, Martin a fost om de serviciu în bucătăria cantinei de la celebra școală Harrow – școală care, zic eu, merită un „goagălit” pentru că este una dintre marile instituții din sistemul de învățământ pre-universitar brit. Cât timp a fost angajat acolo, Gouldy a avut de spălat podele, fețe de masă, șorțuri & bonete de bucătar, plite, cratițe, frigidere & congelatoare etc etc.)
„În afară asta, e prima oară când îl înving pe Ronnie, așa că victoria e încă și mai plăcută. Credeam că o să câștige, dar a ratat câteva bile, iar eu am putut să revin în meci și să iau trofeul.”
Bucuria lui Martin trebuie să fi fost mare, dar cel puțin la fel de mult trebuie să se fi bucurat și tatăl lui.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker
Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
|