Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că are șanse mai mari la titlu ? |
Mark Williams |
|
2% |
[ 1 ] |
Stephen Lee |
|
2% |
[ 1 ] |
Ronnie OSullivan |
|
61% |
[ 27 ] |
Matthew Stevens |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark Selby |
|
0% |
[ 0 ] |
Shaun Murphy |
|
6% |
[ 3 ] |
Judd Trump |
|
4% |
[ 2 ] |
Stephen Maguire |
|
22% |
[ 10 ] |
|
Voturi totale : 44 |
|
Autor |
Mesaj |
zenart Addicted to snooker

Data înscrierii: 15/Ian/2011 Mesaje: 353 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|
mac1951ro Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Apr/2011 Mesaje: 394
|
Trimis: Lun 6 Feb 2012, 12:10 Titlul subiectului: |
|
|
Bravo Ronnie! Ma bucura nespus victoria lui mai ales ca a fost obtinuta cu dificultate in fata unui Maguire extraordinar.
Bucuria pentru victoria lui vine din faptul ca dupa atata timp ,a reusit sa castige un mare turneu. De acum ,avand in vedere forma extraordinara a unor adversari ,ii va fi foarte greu in continuare. Totul depinde numai de el si sper sa continue tot asa.
Un Eurosport care m-a dezamagit nu atat prin faptul ca a transmis fotbal african ci prin faptul ca avand doua canale nu a fost capabil sa transmita o asa finala.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Players' Championship 2018
|
|
Sus |
|
Vallentin Addicted to snooker

Data înscrierii: 13/Noi/2011 Mesaje: 338 Locație: Lugoj
|
|
Sus |
|
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
Trimis: Lun 6 Feb 2012, 23:34 Titlul subiectului: |
|
|
Bleic a scris: |
nu-s de acord, Maguire a pierdut pentru ca a ratat prea multe lovituri pozitionale la bila alba in a 2-a parte a meciului, eu cel putin asa am vazut;
|
Loviturile care l-au trădat au fost cele de împrăștiere a mini-mănunchiurilor de bile roșii. De-a lungul meciului, în momente importante, nu i-au ieșit deloc.
Citat: |
ca si chestie funny, pentru prima data realizez felul in care se pune Maguire pe lovitura (mai bine zis cum se arunca), desi l-am mai vazut in cateva meciuri pana acum, e super amuzant  |
Este o diferență (cel puțin așa mi se pare mie) între momentele când joacă relaxat și atunci când se simte sub presiune (se „aruncă” mult mai repede și mai decis pe lovituri în al doilea caz).
Revenind la meci, aseară am rămas fără cuvinte la fel cum Ronnie părea sleit de puteri la capătul meciului. A fost o finală memorabilă, în tradiția celei de anul trecut, iar un asemenea public merita din plin un astfel de meci pentru că atmosfera creată a fost extraordinară.
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
|