Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că are șanse mai mari la titlu ? |
John Higgins |
|
12% |
[ 4 ] |
Robert Milkins |
|
3% |
[ 1 ] |
Graeme Dott |
|
0% |
[ 0 ] |
Stephen Lee |
|
12% |
[ 4 ] |
Mark King |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark Allen |
|
32% |
[ 10 ] |
Shaun Murphy |
|
12% |
[ 4 ] |
Mark Selby |
|
25% |
[ 8 ] |
|
Voturi totale : 31 |
|
Autor |
Mesaj |
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Dum 4 Mar 2012, 12:23 Titlul subiectului: |
|
|
Dupa cu s-a vazut Stephen Lee...
...in prima sesiune doar a semnat condica de prezenta ca sa nu se spuna ca nu s-a prezentat.Oare sesiunea a doua va prinde si o repriza secunda?
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
Trimis: Dum 4 Mar 2012, 13:37 Titlul subiectului: |
|
|
Sub nicio forma nu cred ca va fi o a doua repriza, pentru ca Lee nu joaca nimic, nu are un joc demn de o finala, ba incep sa cred ca evolutiile bune din ultima perioada poarta doar pecetea intamplarii (asta fara sa-i supar fanii, care cu siguranta nu-s multumiti de ce vad). Eu una asteptam mai mult de la aceasta finala, nu sa-l vad pe Allen jucand singur!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Shanghai Masters 2010, International Championship 2012
|
|
Sus |
|
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|
Mihai_112 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Dec/2010 Mesaje: 201 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|
cristian99 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 435 Locație: Slobozia
|
|
Sus |
|
skorpyo Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 681 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 4 Mar 2012, 16:29 Titlul subiectului: |
|
|
Se mai intampla si "accidente" de felul asta in snooker .. un sport mereu imprevizibil . Azi esti cel mai bun si maine se poate sa nu mai legi doua lovituri.
Per total, in turneu, Stephen a avut un parcurs foarte bun,pentru ca orice a-ti spune, nimeni nu ajunge in finale din pura intamplare.
Azi din pacate pentru Lee, nu si-a regasit calmul si tactica obisnuita,iar lumea isi va amintii mai mult de scorul din finala nu si de restul jocurilor bune de pe parcurs.
Una peste alta .. tot creditul lui M.Allen ! A avut un turneu greu cu multe reveniri dramatice (ufff cat m-a suparat in semifinala ) dar foarte reusit si incununat cu primul sau mare trofeu !
Merita toate felicitarile noastre, a fost cel mai in forma saptamana asta  _________________ Enjoy the moment
Laureat al Premiului Oscue - International Championship 2014, World Grand Prix 2019, Campionatul Mondial 2023 |
|
Sus |
|
Undergrow Addicted to snooker

Data înscrierii: 12/Dec/2010 Mesaje: 306 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 4 Mar 2012, 22:04 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari Mark! O finala dezechilibrata, din pacate. Imi pare rau pt. Sthephen, ca a pierdut cu un scor asa drastic.
|
|
Sus |
|
|