Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va fi campionul mondial 2012 ? |
Stephen Hendry |
|
7% |
[ 5 ] |
Stephen Maguire |
|
8% |
[ 6 ] |
Jamie Jones |
|
2% |
[ 2 ] |
Ali Carter |
|
5% |
[ 4 ] |
Ronnie OSullivan |
|
58% |
[ 40 ] |
Neil Robertson |
|
5% |
[ 4 ] |
Ryan Day |
|
4% |
[ 3 ] |
Matthew Stevens |
|
5% |
[ 4 ] |
|
Voturi totale : 68 |
|
Autor |
Mesaj |
MihaiMese Moderator
Data înscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 761 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mar 8 Mai 2012, 18:14 Titlul subiectului: |
|
|
Mulțumesc și eu pentru acest link, foarte frumos montajul, nu îl văzusem până acum.
_________________ "Snooker is a game of simple shots played to perfection." - Joe Davis
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2012
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1205 Locație: Oltenia
|
Trimis: Mie 9 Mai 2012, 0:16 Titlul subiectului: |
|
|
Acum la rece totul pare atât de logic, limpede precum apa unui lac de munte - mai „clinic” decât în 2004, mai frumos decât în 2008, acest titlu trebuia să fie al lui Ronnie pentru că a jucat SNOOKER (cu litere mari la toate capitolele). Chapeau bas!
Statisticile spun multe pentru cine are răbdare să le asculte, dar „at the end of the day” chiar nu mai contează. Chiar dacă regele s-a retras, piesa continuă deoarece scenariul pentru un nou act este deja gata.
P.S. Mulțumiri lui Mihai pentru efortul depus.
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
Bleic Addicted to snooker
Data înscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 394 Locație: Iasi
|
Trimis: Mie 9 Mai 2012, 7:45 Titlul subiectului: |
|
|
XLNC a scris: |
Apropos de fani, nu știu dacă ați observat că majoritatea fanilor RO'S sunt mai "contondenți" decât ai celorlalți jucători. Oare de ce?
|
eu n-am observat asta, chiar deloc; in schimb am observat exact invers; am observat cateva atacuri la adresa lui sullivan, facute ba de fanul lui ebdon, ba de unii forumisti deranjati de faptul ca Ronnie e "golan", "nesimtit" etc, la care, evident, fanii lui Ronnie au raspuns civilizat si cu ARGUMENTE statistice cand a fost cazul, totul spre a-si apara jucatorul preferat;
explica-ne si noua, care fan al lui Sullivan a fost contondent cu tine? eventual da-ne si citatul in care te-a agresat; o sa insistam sa iti ceara scuze _________________ ronnie
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2020 |
|
Sus |
|
Bleic Addicted to snooker
Data înscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 394 Locație: Iasi
|
Trimis: Mie 9 Mai 2012, 7:46 Titlul subiectului: |
|
|
na ca m-am incurcat in postari_________________ ronnie
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2020 |
|
Sus |
|
mediatecar Addicted to snooker
Data înscrierii: 05/Mai/2010 Mesaje: 174 Locație: Arad
|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator
|
|
Sus |
|
Angela40 A super fan
Data înscrierii: 28/Feb/2009 Mesaje: 92 Locație: Oradea
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 9 Mai 2012, 14:27 Titlul subiectului: |
|
|
LOL ok, atunci va dau doua poze-teaser:
Autograful Michaelei Tabb, i l-am cerut cand era la masa de scorer in semifinale, nu vreti sa stiti cu ce emotii hahaha, nici cand mi-a semnat Ronnie cartea (colectia mea de autografe e pe facebooke aici: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.298787920146771.93139.100000466955295&type=1&l=d76ee497a3) nu am fost atat de jenat. Poate pentru ca la jucatori statea lumea la rand si eram unul dintre, aici am mers sa ii cer autograful tam-nesam, am fost singurul.
Autograful e in decolteu
Si un instantaneu cu Ronnie jr in balcon din filmarile mele de la fata locului:
Atat! Restul cand termin de editat. Sun amator in domeniu, dar fac treaba bunicica, majoritatea dintre voi stiu montajul meu de la finala Campionatului European din 2010 de la Bucuresti (castigat de Luca Brecel btw!) care s-a terminat cu o demonstratie Jimmy White, dar daca doriti sa revedeti: http://www.trilulilu.ro/video-sport/saturady-snook (11 minute)
|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie 9 Mai 2012, 15:10 Titlul subiectului: |
|
|
E destul de usor , incerci sa folosesti doua mante sa ajungi pe foaia a4 ... ai patru buzunare de colt, la primele 2 lovituri te obisnuiesti cu taria loviturii ....si ptr urmatoarele doua ar trebui sa reusesti. Tot nu-mi este clar unde aveai voie sa pui bila alba ....sau e ball-in-hand oriunde pe masa ?
Ptr cele doua bile la buzunarul de mijloc , cea mai usoara varianta e cea cu retur.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - World Open 2010, Shanghai Masters 2011, World Grand Prix 2015
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 9 Mai 2012, 15:42 Titlul subiectului: |
|
|
Incepi din D, pe urma nu mai ai voie sa pozitionezi bila decat asa cum ti-o lasi dupa potting. Prezenta ta la masa se termina cand bagi alba sau cand nu bagi o rosie. Sau cand aterizezi alba pe hartie, evident!
Da, asa e, teoretic e usor. Eu mi-am creat pozitie pt lovitura introducere bila din coltul superior stang si ajungere cu doua mante pe hartie (veti vedea cand e gata motajul cum).
Practica insa ne omoara pe majoritatea. Si e f posibil dupa cateva incercari sa-ti iasa, insa la primul contact cu masa, cu un tac care nu e al tau (un racker dintr-o bucata, adica tac de doi lei), cu 40 de oameni in jurul mesei (chiar daca la distanta de ea) care se uita la tine... belive me, nu e chiar de colea sa te apropii macar de hartia aia!
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker
Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 693
|
|
Sus |
|
free2tedy Addicted to snooker
Data înscrierii: 31/Dec/2007 Mesaje: 238 Locație: Constanta