Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că are șanse mai mari la titlu ? |
Shaun Murphy |
|
17% |
[ 5 ] |
Peter Ebdon |
|
13% |
[ 4 ] |
Stephen Lee |
|
17% |
[ 5 ] |
Marco Fu |
|
10% |
[ 3 ] |
Matthew Selt |
|
0% |
[ 0 ] |
Barry Hawkins |
|
17% |
[ 5 ] |
Martin Gould |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark Davis |
|
24% |
[ 7 ] |
|
Voturi totale : 29 |
|
Autor |
Mesaj |
tavy2008 Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Aug/2008 Mesaje: 380 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi 12 Iul 2012, 17:10 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Cine credeți că va câștiga ? Poftim la poll !  |
Am votat, evident, cu Stephen Lee. Sper să nu-l apuce, prea tare, dorul de casă și să mai reziste două zile. 
_________________ /STEPHEN LEE/
Laureat al Premiului Oscue - German Masters 2011, German Masters 2012, Haikou World Open 2012, Shanghai Masters 2012, Welsh Open 2014, Campionatul Mondial 2024, UK Championship 2024
|
|
Sus |
|
tavy2008 Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Aug/2008 Mesaje: 380 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 13 Iul 2012, 7:19 Titlul subiectului: |
|
|
Cred că este prima victorie a lui Marco Fu în fața lui Stephen Lee. Nu îmi aduc aminte, în ultimii nouă ani, să fi câștigat la el măcar o dată. Destul de "grețoasă" reușita, cu două jocuri furate la bila neagră. Rămân la părerea că, Stephen și-a dorit să ajungă mai repede acasă.
_________________ /STEPHEN LEE/
Laureat al Premiului Oscue - German Masters 2011, German Masters 2012, Haikou World Open 2012, Shanghai Masters 2012, Welsh Open 2014, Campionatul Mondial 2024, UK Championship 2024
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Vin 13 Iul 2012, 10:14 Titlul subiectului: |
|
|
Interesanta aceasta prima sesiune...
...a sferturilor de finala prin faptul ca ambii jucatori cu...greutate,si la propriu si la figurat,adica S.Lee si S.Murphy au fost eliminati iar daca in a doua sesiune si M.Gould va parasi competitia in semifinale nu vom avea nici un jucator din Top 16.
|
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|
gi0nel Addicted to snooker

Data înscrierii: 05/Feb/2011 Mesaje: 435 Locație: Bistrita, Cluj
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator

Data înscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 761 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Vin 13 Iul 2012, 23:13 Titlul subiectului: |
|
|
L-am văzut zilele astea pe favoritul lui Adi "în acțiune" și m-a făcut să mă gândesc la următorul lucru: dacă ipotetic vorbind aș juca împotriva lui într-un turneu, eu mi-aș lua o carte cu mine în arenă, să am ce face cât timp e Peter la masă. Vorbesc serios, și cred că regulamentul nu specifică ceva legat de asta, iar comportament nesportiv nu ar fi din partea mea. Cel puțin nu mai nesportiv decât al lui, care tărăgănează intenționat meciurile. Da, câștigă meciuri, dar parcă e un avocat ce obține achitarea clientului printr-o tehnicalitate și nu prin cale directă.
O altă variantă (planul B) ar fi folosirea acelorași arme: dacă Peter stă 40-50 de secunde la o lovitură, eu voi sta un minut. Dacă el stă un minut, eu voi sta două... Judd Trump scria deunăzi pe Tweeter: "How Peter ebdon is allowed to play that slow is a joke" - nu prea politicos, dar sunt de acord cu el, deja devine ridicol, în opinia mea.
_________________ "Snooker is a game of simple shots played to perfection." - Joe Davis
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2012
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 14 Iul 2012, 2:49 Titlul subiectului: |
|
|
@mihai
Nu cred ca poate sa joace mai repede si sa castige. Adica in meciurile importante daca accelareaza ritmul pierde categoric cum a fost cu RO la campionatul mondial. cat de respect nu cred ca exista in top 100 un jucator mai respectuos ca Ebdon. Pe mine ma intereseaza sa castige iar daca o face jucand lent sau rapid nu ma intereseaza. Insa din pacate pt el maine joaca cu FU un jucator care este in mare forma si nu o sa intre in ritmul lui Ebdon, daca era pe partea cealalta de tablou cred ca ajungea in finala fara mari probleme.
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21259 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 14 Iul 2012, 7:43 Titlul subiectului: |
|
|
http://www.hahasport.com/v-4/2/38/v-423999.html
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
muresan_sergiu
Data înscrierii: 14/Iul/2012 Mesaje: 6
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21259 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 14 Iul 2012, 15:17 Titlul subiectului: |
|
|
Meciul FU-Ebdon a fost unul foarte "dubios" Marco a jucat foarte foarte prost iar Ebdon a fost intr-o zi cu noroc oricum meciul a fost slab in comparatie cu Davis-Hawkins.
Chiar daca Ebdon este mai experimentat cred ca Berry pleaca ca favorit are un joc foarte bun si daca reuseste sa isi franeze emotiile va castiga fara mari probleme. Daca ieri eram sigur ca Ebdon nu avea probleme daca era situat in partea superioara de tablou acum mi-am schimbat parerea. In viitorul apropiat nu cred ca Hawkins o sa mai intalneasca intr-o finala un jucator ca Ebdon deci are o sansa mare.
|
|
Sus |
|
sentence Vizitator
|
Trimis: Sâm 14 Iul 2012, 22:46 Titlul subiectului: |
|
|
Am votat Ebdon. Va fi un meci frumos de urmarit. Dupa avantaje si dezavantaje, Ebdon ar trebui sa castige...dar nu se stie niciodata exact:). E un meci tip experienta si calm contra fortza bruta si perfectiune. Va fi frumos oricum:)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|