Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 5 Apr 2011, 16:14 Titlul subiectului: Tacul de Aur 2011 - LakeView Constanta |
|
|
Pentru cei care nu stiu, in acest an se organizeaza la Constanta un concurs de biliard ( bila-8 ), cu urmatoarea structura:
> 4 etape pe parcursul anului (inscrierea costa 500 lei daca treci de preselectie, si 50 lei daca nu treci de preselectie / per etapa - se poate inscrie oricine, concursul e de tip Open) + o etapa finala din decembrie (la aceasta etapa pot participa doar daca te-ai clasat in primii 8 la una din cele 4 etape)
> premii de etapa (cele 4 de pe parcursul anului - euro): locul 1 - 3000 , locul 2 - 1000, locul 3 - 600, locul 4 - 300
> premii etapa finala (euro): locul 1 - 10000 + Tacul de Aur, locul 2 - 5000, locul 3 - 2000, locul 4 - 1000
Initiativa este foarte laudabila, premiile sunt foarte mari ptr Romania, iar pentru impatimitii acestui sport au ansa de a participa si nu numai, chiar sa se afirme la nivel national. Turneul este transmis in direct pe Neptun TV, iar prima etapa s-a terminat deja, fiind castigata de catre Babken Melkonyan cu 9-5 in fata lugojeanului Ioan Ladanyi
http://www.reporterntv.ro/stire/babken-melkonyan-castigator-la-tacul-de-aur
_________________ Laureat al Premiului Oscue - World Open 2010, Shanghai Masters 2011, World Grand Prix 2015
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Lun 6 Iun 2011, 16:42 Titlul subiectului: |
|
|
Ieri s-a terminat si etapa a-2-a din cadrul competitiei de la LakeView Center - Constanta, intre cei calificati in semifinale se regasesc aproape aceeasi jucatori de la etapa 1:
Semifinale:
Ioan Ladany 9 - 1 Babken Melkonyan
Ovidiu Cristea 6 - 9 Mihai Robert Braga
Finala:
Ioan Ladany 9 - 5 Mihai Robert Braga
Locul 1: 3000 euro
Locul 2: 1000 euro
Locul 3: 600 euro
Locul 4: 300 euro
http://www.reporterntv.ro/stire/robocop-i-a-spulberat
_________________ Laureat al Premiului Oscue - World Open 2010, Shanghai Masters 2011, World Grand Prix 2015
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
Trimis: Joi 9 Iun 2011, 21:27 Titlul subiectului: |
|
|
CosminCtin a scris: |
Ioan Ladany 9 - 1 Babken Melkonyan
|
Ce s-a întâmplat cu Babken? Mi se pare prea drastică înfrângerea...
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 10 Iun 2011, 15:05 Titlul subiectului: |
|
|
mircea22 a scris: |
Ce s-a întâmplat cu Babken? Mi se pare prea drastică înfrângerea... |
Nu stiu .... probabil a prins o zi mai putin buna, stiu ca duminica s-au jucat semifinalele, finala mica, finala mare (in ordinea asta, doar finala mare s-a televizat pe Neptun TV), si din cate il cunosc pe babken el are probleme in joc dimineata, dupa care incepe sa-si intre in ritm pe parcursul zilei .... am uitat sa precizez, finala mica a castigat-o el invingandu-l pe Ovidiu Cristea cu 9-7 (aceasta finala a inceput in jur de ora 13:00, iar finala mare a inceput la ora 16:00)
|
|
Sus |
|
Cristi Addicted to snooker
Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 588 Locație: Galati
|
Trimis: Vin 10 Iun 2011, 17:04 Titlul subiectului: |
|
|
Ioan Ladany avea dorinta de revansa si cred ca s-a putut concentra mai bine...Anul asta e cel mai in forma de pana acum...Dupa ce a castigat la Iasi si Roman, finalist in etapa trecuta si castigator etapa asta...Plus ca a triumfat si in Belgrad Open unde a castigat cu Sandor Tot, unul din jucatorii buni din Europa. Desi jocul sau nu e la fel de spectaculos ca al altora si uneori chiar foarte lent, este f eficient...
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Masters 2013, Players Championship 2019
|
|
Sus |
|
steffy Vizitator
|
Trimis: Sâm 13 Oct 2012, 22:28 Titlul subiectului: |
|
|
Nu se pot vedea meciurile si pe net pe undeva?
|
|
Sus |
|
|