Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Vechea întrebare - cine credeți că va câștiga turneul ? |
Ali Carter |
|
36% |
[ 9 ] |
Neil Robertson |
|
32% |
[ 8 ] |
Marco Fu |
|
4% |
[ 1 ] |
Barry Hawkins |
|
28% |
[ 7 ] |
|
Voturi totale : 25 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21260 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 9 Noi 2012, 22:28 Titlul subiectului: Discuții |
|
|
Well, well, well ! Ia să mai poftească și domniile lor sus-pușii pe la calificări, ca să nu uite de tot ce-s alea ! Mă bucur de acest mic prim pas în direcția eliminării sistemului capilor de serie. Că dacă un Top 16-ist nu e-n stare să treacă de un dincolo-de-64-ist, ‘geaba ar mai pretinde privilegii.
Un mic prim pas totuși, fiindcă organizatorii germani s-au pus de-a curmezișul reformei din motive comerciale. De înțeles și ele, dar tocmai pe mastodonții obișnuiți să ragă amenințător unul la altul peste mlaștini aș fi vrut eu să-i văd rezistând (sau nu), chiar din start, atacurilor fiarelor mai tinere, mai însetate de victorie & mai iuți de tac. 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Sâm 2 Feb 2013, 0:14, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Sâm 10 Noi 2012, 9:45 Titlul subiectului: |
|
|
Invinsii din primul tur al calificarilor chiar nu ia nici un punctisor ?Asa de leac...
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Vin 30 Noi 2012, 14:44 Titlul subiectului: |
|
|
Si Peter iti facu o mare "bucurie"...
...reusind pana la urma a perde disputa cu Michael Wasley!Mai stii poate astfel a evitat a lua contact cu...raceala aceea specific nemteasca!
Cert este ca mie im plac nespus de mult surprizele caci ieri alt favorit al hartiei Martin Gould a pierdut in fata lui amatorului Fraser Patrick asa ca sper sa nu se fi golit de tot sacul cu surprize.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator

Data înscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 761 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Vin 30 Noi 2012, 20:04 Titlul subiectului: |
|
|
Interesant momentul... sau "graba strică treaba". M-a amuzat dialogul arbitru - McManus:
"- Alan, you're happy to take the concession? - Aye, absolutely..." Nu a ezitat nici o clipă să profite... într-adevăr, un "gentleman". Teoretic, ar fi fost într-adevăr cam gata meciul, avea poziție acceptabilă la bila albastră, dar cum decursese finalul nu se știe care ar fi fost deznodământul.
Iar Tony pare mereu că merge cu fitilul aprins, nu am înțeles niciodată unde e graba, până la urmă a venit și explozia. Cred că e însă și genul căruia să-i treacă repede astfel de supărări.
Precum Tony ar fi trebuit să facă Mark Allen, după finalul meciului său de la campionatul mondial în fața lui Cao Yupeng
_________________ "Snooker is a game of simple shots played to perfection." - Joe Davis
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2012
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
cristian99 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 435 Locație: Slobozia
|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
Data înscrierii: 13/Feb/2011 Mesaje: 337
|
Trimis: Sâm 1 Dec 2012, 11:21 Titlul subiectului: |
|
|
Asa ceva nu am vazut in viata mea... Cine era arbitrul in cauza?
"Cred ca e freeball, stai sa ma uit..."
Si cum adica "vrei sa retragi cedarea" ? McManus a fost doar cinstit. Normal ca era fericit sa accepte, la cum jucase in frameul respectiv...
Tony in schimb nu prea a facut cinste papionului aici. Stie si el ca nu are voie sa renunte cand sunt puncte suficiente pe masa, si, profitand de un arbitru mai slab de inger, sa "o dea la fileu" dup-aia, nu e de loc frumos. Daca ai facut-o, ai facut-o... Aia e... De ce sa pui si adversarul intr-o situatie delicata, sa incerci sa ii patezi obrazul? In locul lui McManus as fi facut acelasi lucru, chiar daca principalul meu motiv ar fi fost sa intorc palma lui Tony. Sunt mai rabunator din fire...
Consider ca e o lipsa de respect fata de aversar, sa abandonezi cand el e la masa. Si mai mult , cand sunt suficiente puncte pe masa ca sa poti castiga jocul. Arbitrii ar trebui sa avertizeze mai des jucatorii in astfel de situatii.
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm 1 Dec 2012, 11:34 Titlul subiectului: |
|
|
McManus a procedat corect acceptand cedarea jocului de catre Tony Drago, deoarece in momentul cand au dat mana, jucatorul ce urma sa vina la masa (in cazul asta McManus) s-a relaxat si o eventuala revenire asupra deciziei l-ar fi facut sa rateze bila albastra. Parerea mea.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - World Open 2010, Shanghai Masters 2011, World Grand Prix 2015
|
|
Sus |
|
pmndaniel Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2012 Mesaje: 134
|
Trimis: Sâm 1 Dec 2012, 13:29 Titlul subiectului: |
|
|
RVI a scris: |
|
Era australianul Paul Cosgriff.
|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator

Data înscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 761 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Sâm 1 Dec 2012, 15:44 Titlul subiectului: |
|
|
RVI a scris: |
"Cred ca e freeball, stai sa ma uit..."
Si cum adica "vrei sa retragi cedarea" ? McManus a fost doar cinstit. Normal ca era fericit sa accepte, la cum jucase in frameul respectiv...
Tony in schimb nu prea a facut cinste papionului aici. Stie si el ca nu are voie sa renunte cand sunt puncte suficiente pe masa, si, profitand de un arbitru mai slab de inger, sa "o dea la fileu" dup-aia, nu e de loc frumos. |
Nu văd probleme la abordarea arbitrului, la free-ball rugase jucătorul la masă să-i acorde răgazul să observe situația dintr-un unghi mai bun, să poată dicta free-ball sau nu, ca la repoziționarea unei bile colorate pe un punct posibil ocupat. Iar la final, strângerea de mână putea fi interpretată doar așa, ca o strângere de mână, dacă ambii jucători erau de acord să continue, nu văd de ce arbitrul ar fi trecut peste amândoi. A manevrat situația inedită destul de bine zic eu.
N-a zis nimeni că McManus nu a procedat regulamentar. E vorba doar de ce e dispus fiecare să facă pentru a câștiga. Fair-play-ul sau generozitatea nu au legătură cu regulamentul și nici nu o să-ți aducă victorii. Depinde ce contează pentru fiecare mai mult, rezultatul, sau să se simtă bine în pielea lui.
_________________ "Snooker is a game of simple shots played to perfection." - Joe Davis
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2012
|
|
Sus |
|
|