Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga turneul ? |
Ali Carter |
|
0% |
[ 0 ] |
Stuart Bingham |
|
0% |
[ 0 ] |
Luca Brecel |
|
0% |
[ 0 ] |
Shaun Murphy |
|
20% |
[ 6 ] |
Mark Davis |
|
0% |
[ 0 ] |
Matthew Stevens |
|
3% |
[ 1 ] |
Neil Robertson |
|
27% |
[ 8 ] |
Mark Selby |
|
48% |
[ 14 ] |
|
Voturi totale : 29 |
|
Autor |
Mesaj |
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|
Golan Trevize Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2010 Mesaje: 248 Locație: Dom's Home
|
|
Sus |
|
skorpyo Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 681 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 9 Dec 2012, 21:25 Titlul subiectului: |
|
|
Da, era de așteptat să urmărim un joc echilibrat între cei doi buni prieteni, se cunosc prea bine între ei Ambii și-au obținut locul în finală printr-o formă de joc bună, determinare (aș zice chiar încăpățânare de a ceda, mai ales Selby ) și un psihic de oțel, toată săptămâna.
Murphy a arătat un joc mai solid, doar pe alocuri cu mici scăpari, iar Selby se poate declara mulțumit cu acest egal la pauza dintre sesiuni pentru că nu a arătat prea bine. Este nevoie de acel Mark Selby concentrat și hotărât pe care l-am regăsit în finalul semifinalei cu Neil, am incredere în el că își va revenii !
GOOO Mark ! _________________ Enjoy the moment
Laureat al Premiului Oscue - International Championship 2014, World Grand Prix 2019, Campionatul Mondial 2023 |
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|
cristian99 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 435 Locație: Slobozia
|
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|
tavy2008 Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Aug/2008 Mesaje: 380 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
skorpyo Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 681 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
RVI Addicted to snooker
Data înscrierii: 13/Feb/2011 Mesaje: 337
|
Trimis: Lun 10 Dec 2012, 8:22 Titlul subiectului: |
|
|
Bravo Selby! O victorie meritata.
Murph nu merita sa castige jucand asa. Nu se ataca chiar orice bila. Am inteles ca a vrut el sa revina la "his old attacking style", dar nici chiar asa....
Selby a fost mai norocos, dar si mult mai bun la capitolul strategie. Daca era nevoie, a mai fost inca o data demontata zicala "Fortune favors the brave". Curaj a avut Shaun, chiar mult mai mult decat ar fi trebuit, dar trebuie sa pui si putin cap in jocul asta, nu chiar numai suflet...
|
|
Sus |
|
Vlad Răzvan Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2010 Mesaje: 116 Locație: București
|
Trimis: Lun 10 Dec 2012, 11:46 Titlul subiectului: |
|
|
Mentalul lui Mark este unul extraordinar. Inteligență, stăpânire de sine, capacitate de revenire uluitoare, moral excelent, toate fac din Selby un câștigător meritat. Un jucător complet, cu multă carismă și un dram de noroc suficient de mare încât să macine psihicul adversarului, dar, în același timp, suficient de mic pentru a nu i se reproșa la final. Felicitări, maestre!
Nu mă așteptam să nu intrăm în joc decisiv, sincer să fiu. La pauză, la 6-6, chiar am fugit la bucătărie și mi-am făcut cafea, convins că, odată cu intervenția oboselii, jocurile vor fi și mai lungi, iar noi nu ne vom culca mai devreme de 3-4.
Oricum, felicitări ambilor jucători! Chiar dacă nu credeam a spune vreodată așa ceva despre Murphy, în finală mi-a plăcut de el. Poate și unde a pierdut...
Bravo, bravo, bravo!
|
|
Sus |
|
Vallentin Addicted to snooker

Data înscrierii: 13/Noi/2011 Mesaje: 338 Locație: Lugoj
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Lun 10 Dec 2012, 12:54 Titlul subiectului: |
|
|
Si ambilor jucatori le lipsete cate ceva!
Lui M.Selby ii lipsete titlul de campion mondial caci in postura de numar unu mondia a fost si este iar lui S.Murphy care a fost campion modial ii lipseste pozitia de numarul unu mondial.
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
|
Sus |
|
Bleic Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 394 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun 10 Dec 2012, 20:53 Titlul subiectului: |
|
|
cred ca mi-am dat seama si de ce mi-e cam nesuferit Selby .. e incredibil cat de des poate sa isi scoata limba afara, mi se pare chiar gretos ...cah
pe de alta parte, trebuie sa ii recunosc calitatile jocului tactic, este foarte bun la lovituri de siguranta; as fi vrut sa castige Murphy dar .. pana la urma mai bun a fost Selby asa ca felicitari, bravo lui._________________  ronnie
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2020 |
|
Sus |
|
|