Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21286 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Cristi Addicted to snooker
Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 588 Locație: Galati
|
Trimis: Joi 6 Dec 2012, 10:00 Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca debutantii vor fi cei care vor decide castigatorul...Anul trecut au debutat Chris Melling si Mike Dechaine, iar Chris Melling a fost superior. Anul asta pe langa cei doi apar nou-venitii Nick Ekonomopoulos si Brandon Shuff. Restul jucatorilor sunt destul de experimentati si obisnuiti cu atmosfera mosconi si diferenta dintre ei este una infima, doar concentrarea si sansa putand face diferenta. Abia astept sa inceapa:
Gooo Europe!!!!
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Masters 2013, Players Championship 2019
|
|
Sus |
|
TLD Addicted to snooker

Data înscrierii: 12/Dec/2005 Mesaje: 145 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 10 Dec 2012, 17:48 Titlul subiectului: |
|
|
Da, ora (noastră) 21.00. La ora actuală, la York Hall încă se fac pregătiri.
Unii cred că Europa are șanse http://www.matchroompool.com/news/article/uihxjoth1ppi1u1ev5la30i8j/title/plenty-of-support-for-europe
Alții sunt de o altă părere http://www.matchroompool.com/news/article/13womjoo9cmsrzfvcwa5gzi2c/title/usa-to-turn-back-tide
În orice caz, Tony Drago va fi în sală, înainte de a pleca spre Scoția. Inima i-ar spune că "ai noștri" vor păstra cupa, dar mintea o contrazice. Asta declara maltezul ieri, când a repetat că le cere scuze tuturor pentru ieșirea cunoscută din meciul cu Alan McManus.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
TLD Addicted to snooker

|
Trimis: Mar 11 Dec 2012, 9:06 Titlul subiectului: |
|
|
N-am castigat nici un meci de dublu, cam dezamagitor - macar al 2-lea meci trebuia sa fie al nostru.
Meci intre toti membrii echipelor cand va mai fi ca ieri l-am ratat?
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Welsh Open 2011
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 11 Dec 2012, 12:53 Titlul subiectului: |
|
|
Mulțumesc, așa e, au scurtat un pic formatul față de anul trecut. Chris Melling a mai fost în această competiție și anul trecut. Oricum, e singurul dintre ei mai... snookerist (deși aici nu l-am categorisit ca atare fiindcă n-a jucat în Main Tour decât vreo șase ani, până în 2005, după care s-a lăsat de snooker).
Întotdeauna mi-e teamă de Archer. Când era în echipă și Ralf Souquet, parcă exista un contrabalans, așa zău că-ncep să cred, ca și Tony, că europenii sunt cam vulnerabili de data asta.
Încă n-am reușit să-mi fac o părere despre al doilea Nick - grecul Ekonomopoulos...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mar 11 Dec 2012, 13:34 Titlul subiectului: |
|
|
Chris Melling si Mike Dechaine au debutat anul trecut si de aceea i-am inclus in grupul noilor prezente la mosconi cup. Daca anul trecut Chris Melling a fost la inaltime, ieri a avut cateva ezitari.
Nikos Ekonomopoulos a parut destul de stapan pe jocul sau, reusind cateva lovituri de senzatie, in schimb a avut destule "bad rolls" cum spun jucatorii si a facut scratch de vreo 3-4 ori in meciul de dublu...
Sa speram ca la finele sesiunii de azi scorul sa fie macar egal, pt ca vor urma mai multe meciuri de single in ziua urmatoare si sper ca europenii sa se impuna, mai ales ca joaca "acasa".
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Masters 2013, Players Championship 2019
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 11 Dec 2012, 18:44 Titlul subiectului: |
|
|
Nick Ekonomopoulos chiar a avut parte de cateva ''bad rolls'' (mai ales la 4-4 in meciul de dublu, unde a intrat alba din spargere), per total ar fi trebuit sa fie scorul 3-2 ptr Europa dar pana la 11 mai sunt multe meciuri ..... orice se poate intampla.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - World Open 2010, Shanghai Masters 2011, World Grand Prix 2015
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 11 Dec 2012, 21:51 Titlul subiectului: |
|
|
Mă cam scoate din sărite obiceiul ăsta mosconian : căpitanii predau lista jucătorilor zilei cu o oră înainte de începerea meciurilor. Azi, e o oarecare „bâlbă” la meciul cu numărul 8 : americanii au dat mai întâi numele lui Archer, apoi, pe al lui Hatch. Să vedem ce se întâmplă.
OK, va fi Hatch.
Ce jump shot cu sprijinul la Nick van den Berg! 8)
Mda, azi se putea și mai bine după cum se putea și mai rău. 
|
|
Sus |
|
TLD Addicted to snooker

|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 12 Dec 2012, 9:50 Titlul subiectului: |
|
|
5-5, insa 4 dintre victoriile americanilor au fost in meciuri decisive. Asta spune mult despre sansa si noroc pe de o parte si de stapanire de sine si concentrare pe de alta. In 3 dintre aceste meciuri la USA a fost Archer, care este singurul care nu a cunoscut infrangerea. Pana acum echipa europei a aratat ca este peste USA individual. Nick van den Berg a fost pana acum cel mai in forma de la europeni, insa si ceilalti s-au descurcat admirabil. Nick Ekonomopoulos desi nu i se dadea nici o sansa inca de la inceput, condus chiar cu 3-1, revine si castiga 5-3 si in fata cui: a lui SVB. Superb.
Imi pare rau de Appleton...sa pierzi 3 din 3 meciuri la dublu in decisiv, mai ales cand bilele nu au rulat in favoarea sa este extrem de frustrant.
Pt diseara mizez pe un avans de cel putin 1 joc pt europeni, mai ales ca avem 3 meciuri de simplu si pana acum avem 100% procentaj de victorie la simplu.
|
|
Sus |
|
|