Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cunoscuta întrebare : cine credeți că va fi campionul ? |
Mark Williams |
|
7% |
[ 2 ] |
Mark Selby |
|
46% |
[ 12 ] |
Shaun Murphy |
|
11% |
[ 3 ] |
Jack Lisowski |
|
3% |
[ 1 ] |
Marcus Campbell |
|
0% |
[ 0 ] |
Neil Robertson |
|
26% |
[ 7 ] |
Stephen Maguire |
|
3% |
[ 1 ] |
Stuart Bingham |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 26 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21258 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 6 Ian 2013, 18:33 Titlul subiectului: Discuții |
|
|
Recunosc, unul dintre motivele pentru care îmi plac turneele din China e și cel că-mi lasă serile libere !
Nu, Ady, n-am uitat de Peter, dar el, în calitate de deținător al titlului, are loc rezervat pe tabloul principal așa încât nu participă la calificări.
Premiile sunt mai mari pentru performeri (neschimbate pentru "mijlocași") : campionul 2013 va primi cu 10 000 de lire mai mult decât campionul 2012.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Joi 28 Mar 2013, 17:08, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Shcarmens Addicted to snooker

Data înscrierii: 30/Mar/2011 Mesaje: 323 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 25 Mar 2013, 11:08 Titlul subiectului: |
|
|
Cu plăcere, Carmen.
Să mai adaug albumul cu Ding Junhui în chip de fashion icon și albumul cu Judd Trump, Jack Lisowski și Liang Wenbo într-un showroom Ferrari, unde li s-a instalat o masă de snooker, în văzul lumii.
Trebuie să precizez că firma de la Maranello le-a împrumutat acestor doi tineri englezi câte o mașină, pentru zilele petrecute la Beijing : albă, pentru Judd și albastră, pentru Jack. Având în vedere circulația din capitala Chinei, mă cam cuprinde groaza și sper că mașinile sunt prevăzute și cu șoferi de prin partea locului. 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
zenart Addicted to snooker

Data înscrierii: 15/Ian/2011 Mesaje: 353 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun 25 Mar 2013, 17:15 Titlul subiectului: |
|
|
Interesante culorile alese de firma de la Maranello...Alb si albastru...Oricum,probabil ca Jack o va preda repede,din pacate pentru el,jucand maine cu JUDD.
Eu m-am delectat astazi revazand-o pe Ivy arbitrand,si abia astept sa o vad din nou.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - UK Championship 2011
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 25 Mar 2013, 21:38 Titlul subiectului: |
|
|
super tare! maine joaca Ebdon din pacate ieri nu m-am uitat la rezultate si am crezut ca o sa joace azi asa ca mi-am luat liber in dmineata asta iar maine nu mai pot sa fac asta.
Pacat era ultima sansa sa-l vad in acest sezon (cum maine o sa piarda iar la CM nu o sa se califice poate sezonul viitor asa daca nu renunta in aceasta primavara)
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Mar 26 Mar 2013, 9:48 Titlul subiectului: |
|
|
In urma rezultatelor de ieri...
...se poate spune ca M.Fu practic nu mai are sanse de a accede in Top 16 la sfarsitul actualului sezon cum de altfel nci J.Cope nu are sanse de a prinde Top 32 fapt prevazut de mine inca inainte de anul nou.
Nici macar R.O'Sullivan in eventualitatea castigarii din nou a titlului de campion mondial nu va face parte din Top 16.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
tinergetic
Data înscrierii: 02/Mai/2010 Mesaje: 9 Locație: Grecia
|
Trimis: Mie 27 Mar 2013, 0:01 Titlul subiectului: Jack Lisovski |
|
|
Jack imi aduce aminte nitel de Ronnie
_________________ tinergetic
|
|
Sus |
|
serbanm Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Feb/2011 Mesaje: 181
|
Trimis: Mie 27 Mar 2013, 0:12 Titlul subiectului: |
|
|
Un meci foarte frumos, cum de mult n-am mai vazut, cel dintre Trump si Lisowski. Lisowski a fost in mare forma, a lovit bila alba atat de usor, m-a impresionat. Ma bucur pentru el ca a castigat.
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 27 Mar 2013, 15:14 Titlul subiectului: |
|
|
La cât de frecvente au devenit breakurile maxime acum, datorită valorii jucătorilor și vitezei meselor, parcă-parcă mi-e a zice că-s mai rare ratările la ultima bilă neagră !
Într-adevăr, nu părea nimeni deprimat, nici Mark, nici Vikki. 
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
|
Sus |
|
|