Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cunoscuta întrebare : cine credeți că va fi campionul ? |
Mark Williams |
|
7% |
[ 2 ] |
Mark Selby |
|
46% |
[ 12 ] |
Shaun Murphy |
|
11% |
[ 3 ] |
Jack Lisowski |
|
3% |
[ 1 ] |
Marcus Campbell |
|
0% |
[ 0 ] |
Neil Robertson |
|
26% |
[ 7 ] |
Stephen Maguire |
|
3% |
[ 1 ] |
Stuart Bingham |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 26 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 31 Mar 2013, 14:42 Titlul subiectului: |
|
|
Puțină lume a „votat" cu Neil, la Oscue (deși, la o privire rapidă, nu cred că rezultatul finalei va influența situația deja solidă a primului clasat).
Apropo de Oscue : pentru creștinii catolici, azi e Paștele. Zsolt va face clasamentul, dar, având în vedere și sărbătoarea, și ora finalei, acest clasament va apărea, poate, un pic mai târziu.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
cristian99 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 435 Locație: Slobozia
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Lun 1 Apr 2013, 8:53 Titlul subiectului: |
|
|
Si o revansa a acestei finale de la Beijing...
...va fi peste o luna la teatrul Crucible din Sheffield in a doua semifinala a Campionatului Mondial!Asta insa daca ambii jucatori vor ajunge in aceasta faza.
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Lun 8 Apr 2013, 13:06 Titlul subiectului: |
|
|
Cu intarziere... Am omis sa zic:
Bravo, Neil !
Nu am vazut meciul... Si, dupa cum am mai zis si cu alte ocazii, australianul nu e favoritul meu, dar ma bucur ca i-a platit-o lui Selby (pentru finala aia in care s-a dus la vale cu tot cu jocul sau si a intrat in jocul fragmentat al lui Mark). =)
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
|