Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga turneul ? |
Neil Robertson |
|
64% |
[ 9 ] |
Robert Milkins |
|
7% |
[ 1 ] |
Stuart Bingham |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark Davis |
|
0% |
[ 0 ] |
Judd Trump |
|
28% |
[ 4 ] |
Ricky Walden |
|
0% |
[ 0 ] |
Matthew Stevens |
|
0% |
[ 0 ] |
Xiao Guodong |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 14 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21258 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mie 2 Iul 2014, 7:56 Titlul subiectului: |
|
|
Nu era programat pentru streaming, dar cum tot a rămas, deocamdată, singurul meci, cine știe... Pentru moment, nu funcționează nici live scoring-ul.
Primul frame a fost câștigat de Peter.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
Trimis: Mie 2 Iul 2014, 8:08 Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc, e clar. Cei care se ocupa de organizare sunt aiuriti rau de tot la acest turneu. Favoritul numarul 2 joaca cu un campion mondial si fost finalist la acest turneu, dar decid sa nu transmita meciul. Am ratat si programarea la dentist, nu mai zic ca m-am trezit la 7 dupa ce m-am culcat la 2. Offf
Oricum Ebdon cu acel joc ramane, pacat ca l-am ratat.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 2 Iul 2014, 8:30 Titlul subiectului: |
|
|
Am incercat sa caut pe net, dar nu am gasit aceasta informatie. Acest turneu din Australia de cine este transmis in UK? British Eurosport? sau de BBC? Iar in australia e transmis de eurosport sau de o televiziune de acolo.
Pe stream la meciul lui Trump nu a fost cometariu, dar am avut interviul de la final. Ma gandesc ca daca meciurile sunt transmise in Australia, trebuie sa fie si comentariu.
Cei din Romania am vazut ca transmit doar o sesiune. Oare pt meciurile de la 4:30 e stream?
L-a castigat probabil cu noroc, mereu are 2-0 si dupa e egalat, se face 2-4 si final, poate face 3-4 ...sau 3-0 si dupa 3-4 Pacat ca am ratat aceste doua jocuri Oricum meciul e pierdut.
Putin ciudat ca nu misca camera aia sa arate imagini de la masa. Singura imagine vine de la o camera din coltul arenei, undeva sus, nu intelegi nimic, vezi doar jucatorii cum se plimba pe langa o masa. Sunt fix 16 spectatori, astia au intrat in cadru, poate mai sunt 2-3 ascunsi.
Ultima modificare efectuată de către Adi4Ebbo la Mie 2 Iul 2014, 8:35, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 2 Iul 2014, 8:34 Titlul subiectului: |
|
|
British Eurosport.
Da, e pe stream și câte un meci din prima serie, de la 04.30. Azi, a fost meciul lui Shaun, care meci a mers repede, mai ales că, în ultimele patru frame-uri, Jack n-a trimis în buzunar decât o singură bilă.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 2 Iul 2014, 18:29 Titlul subiectului: |
|
|
A fost noroc, nu putea niciodata Ebdon sa-l bata pe Hawkins. Barry a fost obosit dupa ce a jucat in China, n-a fost in meci probabil.
Cum sa castigi cu 5-2, iar cel mai mare break sa fie de 67? De fapt doar doua breakuri de peste 50, 67 si 63. O intamplare, asta a fost rezultatul.
Mine, de fapt in dimineata asta, Xiao o sa-l omoare. Daca castiga doua jocuri este o performanta. Xiao e un super jucator, noua senzatie, o sa aiba rezultate minunate in urmatoarea perioada.
Clara, are rost sa ma trezesc la 4:30? Se stie care din meciurile de la ora aia o sa fie transmis pe stream?
|
|
Sus |
|
Heri More than a fan
Data înscrierii: 28/Apr/2011 Mesaje: 43
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 3 Iul 2014, 8:26 Titlul subiectului: |
|
|
Nu se poate spune că Peter ar fi jucat prost. Ar fi trebuit să câștige și cel de-al 8-lea frame și meciul să nu ajungă în decisiv. N-a fost un meci prost. Lung, da; prost, nu.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
zveros A super fan
Data înscrierii: 17/Apr/2013 Mesaje: 65 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi 3 Iul 2014, 11:56 Titlul subiectului: |
|
|
Un stream pentru meciul Davis cu shaun ?
|
|
Sus |
|
|