Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeti că va castiga Mastersul 2015 ? |
Ronnie OSullivan |
|
59% |
[ 19 ] |
Marco Fu |
|
0% |
[ 0 ] |
Ali Carter |
|
3% |
[ 1 ] |
Neil Robertson |
|
18% |
[ 6 ] |
Mark Allen |
|
3% |
[ 1 ] |
Joe Perry |
|
0% |
[ 0 ] |
Stephen Maguire |
|
3% |
[ 1 ] |
Shaun Murphy |
|
12% |
[ 4 ] |
|
Voturi totale : 32 |
|
Autor |
Mesaj |
Tudorg Addicted to snooker
Data înscrierii: 23/Apr/2012 Mesaje: 137 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 18 Ian 2015, 14:17 Titlul subiectului: |
|
|
dragi colegi snookeristi, am revenit acasa, parca a fost un vis..pt 2 zile am pe planeta snooker, in alta lume! Dupa sferturile Ronnie-Fu si Neil-Ali m-am dat de 3 ori peste cap si am reusit sa asist si la meciul dintre Shaun Murphy si Maguire. Desi au avut ambii atat lovituri bune cat si ratari, diferenta a facut-o temperamentul! In timp ce Mags se enerva, aproape dadea cu tacul de pamant, incerca buzunarul si cand parea imposibil, Shaun e stapan pe sine, pe emotiile lui, nu se pripeste, calculeaza si la final castiga! Are un caracter de gentleman, elegant si modest..a stat la final sa dea mana si autografe fanilor, se uita in chcii celui cu care vorbeste chiar si pt o secunda..ma numar printre privilegiatii care i-au strans mana, cu un sincer "cheers mate.." si am luat o iscalitura (micile trofee semnaturile a 3 campioni mondiali: Ebdon, Neil, Shaun)
Alex Crisan impecabil si la acest meci!
Ce sa mai zic, snookerul, mai ales cel live da dependenta..acum ma intorc la tv cu gandul la un ipotetic viitor turneu vazut la fata locului.
mai postez cateva poze din sferturi inaintea finalei, in care acum am un favorit: c'mon Shaun! cu scuze pt calitatea nu foarte buna - facute cu telefonul, mai la repezeala

|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21260 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Tudorg Addicted to snooker
Data înscrierii: 23/Apr/2012 Mesaje: 137 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 18 Ian 2015, 22:19 Titlul subiectului: |
|
|
Am avut "mana buna" cu Shaun.. 😀
ma bucur pt el, chiar merita tripla. Un jucator talentat si f muncitor care n-a fost in prim plan in ultimii ani..
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
Trimis: Dum 18 Ian 2015, 22:30 Titlul subiectului: |
|
|
De nerecunoscut Neil.. Bravo Shaun!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Shanghai Masters 2010, International Championship 2012
|
|
Sus |
|
Daros Addicted to snooker

Data înscrierii: 10/Dec/2010 Mesaje: 417 Locație: Flora, NO
|
|
Sus |
|
Undergrow Addicted to snooker

Data înscrierii: 12/Dec/2010 Mesaje: 306 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
zveros A super fan
Data înscrierii: 17/Apr/2013 Mesaje: 65 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum 18 Ian 2015, 23:18 Titlul subiectului: |
|
|
Bataie la fundul gol ! Bravo S murphy.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
rooniefan Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 735 Locație: Targoviste
|
Trimis: Lun 19 Ian 2015, 8:36 Titlul subiectului: |
|
|
Ce mai e de zis?Shaun a facut ce a vrut cu Neil.Cred ca nici el nu poat eexplica victoria detasata.
_________________ Un sport nobil pentru oameni nobili.
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2013, Campionatul Mondial 2016, Campionatul Mondial 2017
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator

Data înscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 761 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun 19 Ian 2015, 12:02 Titlul subiectului: |
|
|
Fain interviul, mulțam Cosmin pentru share. Felicitări Alex, o prestație excelentă la turneu!
_________________ "Snooker is a game of simple shots played to perfection." - Joe Davis
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2012
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 19 Ian 2015, 15:02 Titlul subiectului: |
|
|
Foarte interesant interviul. Multe mulțumiri, Cosmin. 8)
Încă o dată, felicitări, Alex !
Din câte am citit și vorbit în cercurile snookeristice din Regat, impresia este optimă. Sintagma asociată cel mai des cu numele lui Alex Crisaaan este ”top class ref”. Singura remarcă făcută pe un ton critic a fost cea a lui John Virgo (căruia i s-a părut că Alex a atenționat pe cineva chiar în momentul în care Mark Allen era pe cale să execute lovitura). N-am observat, iar la reputația pe care o are JV când e comentator, nu-s mulți cei care să pună vreun preț pe spusele lui. El & Dennis Taylor sunt ciuca bătăii de joc a publicului – irlandezul, fiindcă e regele banalităților inutile & glumițelor răsuflate, englezul, fiindcă e panglicar & cacealmist, iar credibilitatea lui tinde spre zero. Dar, la câte greșeli și scandaluri bântuie constant conducerea BBC, mai ales în ultimii ani, nici nu mai e de mirare că l-au dat afară pe un Clive Everton, însă îl păstrează pe un John Virgo !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|