Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeti că va castiga turneul ? |
Martin Gould |
|
10% |
[ 2 ] |
Judd Trump |
|
26% |
[ 5 ] |
Stuart Bingham |
|
0% |
[ 0 ] |
Ronnie OSullivan |
|
63% |
[ 12 ] |
|
Voturi totale : 19 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 21 Mar 2015, 22:20 Titlul subiectului: |
|
|
Mulțumesc pentru apreciere, Mac.
Foarte de acord : Martin s-a speriat de cât de departe ajunsese. Și uite-așa, lipsa de pregătire psihologică pentru victorie poate fi la fel de costisitoare ca lipsa de pregătire psihologică pentru înfrângere. Dar nu e doar vina lui : revenirile astea buldozerești te destabilizează oricât ai fi de antrenat psihologic, pentru că un adversar mai mare & mai tare îți aduce mereu aminte că el e mai mare & mai tare. La intimidare. E ceea ce se numește ”the fear factor” – au existat și există unii campioni care câștigă unele meciuri încă înainte de a intra în arenă. Ca la grăsanii la care mai întâi vezi apărând burta. Și aici, mai întâi vezi apărând palmaresul.
Din fericire pentru acești campioni, teama inspirată de palmaresul lor glorios durează mai mult decât eficacitatea lor efectivă și-i ajută să rămână în actualitate încă un timp, trăind oarecum din dividende fără a mai adăuga nimic la capital. Exemplele cele mai ilustre sunt Steve Davis & Stephen Hendry, dar toți așii așilor ajung acolo, mai devreme sau mai târziu... Sic transit gloria mundi. 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
zenart Addicted to snooker

Data înscrierii: 15/Ian/2011 Mesaje: 353 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm 21 Mar 2015, 22:59 Titlul subiectului: |
|
|
Eeeeee,iata avem inca o finala David (Judd ) vs Goliat (Ronnie).Este intodeauna ceea ce imi doresc de la orice turneu,si anume sa vad in finala pe Judd cu Ronnie.Evident ca dupa demonstratia de snooker-forta de adineauri,sigur ca Ronnie pleaca favorit pentru finala de maine,numai ca...eu am votat la Oscue,normal,cu Judd,si am sa va spun si de ce.
Judd este singurul care il poate invinge pe Zeul Suprem (si nu e la gluma,eu pe Ronnie chiar il consider Zeul Suprem al snookerului,restul sunt pamanteni si mari campioni),dar chiar cred ca Judd este singurul,acum,ce il poate invinge intr-un meci de "primul la 10" pe Ronnie.Si daca stau sa ma gandesc mai bine,pana la finala de la Campionul Campionilor,JUdd si Ronnie erau la egalitate,ma rog,ii dasparteau un singur frame.
Asadar,Dumnezeu sa ne Ajute si sa avem o finala maine absolut epica,de vis,de povestit nu nepotilor,ci stranepotilor chiar.
Este FINALA ce mi-o doresc mereu,asa ca,CEL MAI BUN LA ORA MECIULUI SA INVINGA,restul e....
_________________ Laureat al Premiului Oscue - UK Championship 2011
|
|
Sus |
|
rooniefan Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 735 Locație: Targoviste
|
Trimis: Dum 22 Mar 2015, 7:48 Titlul subiectului: |
|
|
Da, Judd il poate invinge pe Ronnie.Dar pentru asta Judd trebuie sa fie in forma maxima.Dupe ce a castigat semifinala cu Gould cred ca moralul lui este sus de tot.
_________________ Un sport nobil pentru oameni nobili.
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2013, Campionatul Mondial 2016, Campionatul Mondial 2017
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
Trimis: Dum 22 Mar 2015, 14:49 Titlul subiectului: |
|
|
Da si eu cred asta, mai ales ca Ronnie nu-mi pare intr-o asa de speriat, mai degraba a avut adversari destul de slabuti ce i-au facilitat accederea in finala.
Da e cea mai tare finala ce-o puteam avea, dar sa nu uitam ca de la ultima disputata cu Judd, Ronnie a trecut aproape in genunchi linia de sosire. Hai sa-l vedem azi.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Shanghai Masters 2010, International Championship 2012
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
mac1951ro Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Apr/2011 Mesaje: 394
|
Trimis: Dum 22 Mar 2015, 18:43 Titlul subiectului: |
|
|
Daca e cineva care poate recupera diferente mari ,atunci Trump e unul !Nu stiu de ce Ronnie se grabeste la unele lovituri,e prea nerebdator sa termine jocul,meciul ,turneul.A fost cam agitat si grabit la mai toate meciurile pe care le-a jucat.
E drept ca si jocul lui este cam pe la 75% din ce poate!Sa ratezi de doua ori bila neagra in acelasi joc,rar am vazut la Ronnie.
Rezultatul e greu de ghicit ! Depinde foarte mult de cata concentrare si rabdare mai au,amandoi fiind asa grabiti sa castige(deh ,miza materiala e mare !).
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Players' Championship 2018
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
zenart Addicted to snooker

Data înscrierii: 15/Ian/2011 Mesaje: 353 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun 23 Mar 2015, 8:14 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari lui Trump!Nu stiu daca e cea mai reusita comparatie dar ,pentru mine, Judd e ca un diamant neslefuit in timp ce Ronnie e un diamant cizelat !
Acum a stralucit JUDD TRUMP!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|
|