Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeti că va castiga farfuria aurie ? |
Ding Junhui |
|
11% |
[ 2 ] |
John Higgins |
|
16% |
[ 3 ] |
Barry Hawkins |
|
0% |
[ 0 ] |
Gary Wilson |
|
5% |
[ 1 ] |
Kurt Maflin |
|
0% |
[ 0 ] |
Shaun Murphy |
|
5% |
[ 1 ] |
Robert Milkins |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark Selby |
|
61% |
[ 11 ] |
|
Voturi totale : 18 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20572 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
rudiprus Addicted to snooker
Data înscrierii: 19/Apr/2013 Mesaje: 317
|
Trimis: Mie 1 Apr 2015, 18:18 Titlul subiectului: |
|
|
La multi ani, Ding!
PS: Nu merge un mic Oscue incepand din faza optimilor?
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Shanghai Masters 2013, China Open 2014, Campionatul Mondial 2018
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
skorpyo Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 674 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker
Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 693
|
Trimis: Joi 2 Apr 2015, 16:48 Titlul subiectului: |
|
|
Pfoai... Nu pot să cred cum a pierdut în decisiv Trump. Conducea cu 59-0... A și dus strategic bila galbenă la mantă, și tot a reușit Higgins să câștige, având o masă foarte de grea. Incredibil.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Australian Open 2012, Wuxi Classic 2013
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
mac1951ro Addicted to snooker
Data înscrierii: 28/Apr/2011 Mesaje: 394
|
Trimis: Joi 2 Apr 2015, 17:04 Titlul subiectului: |
|
|
Ei, da !! . Higo ramane un mare vrajitor al bilelor.Incantator cum a castigat ultimul joc cu Judd.Bravo John !!
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Players' Championship 2018
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Joi 2 Apr 2015, 17:22 Titlul subiectului: |
|
|
Mai mult sau mai puțin brusc (având în vedere trecutul recent), John a devenit foarte periculos. Avea nevoie de încredere și cred că, după meciul de azi, o are. Măiestria e tot acolo unde era și înainte, tot în același sertar. Problema e doar că, de la o vârstă încolo, sertarul acela se deschide un pic mai greu, mai scrâșnit, mai din când în când.
Lovitura la bila galbenă a fost ultra-extra-super. 8)
Decisivul meciului Trump v Higgins
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 3 Apr 2015, 10:49 Titlul subiectului: |
|
|
Multumiri Clara pentru "decisivul Trump- Higgins".Am revazut si m-am bucurat de frumusetea loviturilor de care a fost in stare John atunci cand a venit la masa ,condus fiind cu 59-0.
Ieri dupa amiaza cand am vazut in direct meciul si John a terminat ultimul joc ,m-am trezit aplaudandu-l ,impreuna cu cei catva chinezi din sala.Astept o revenire cu rezultate din partea lui Higgins la CM !
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 3 Apr 2015, 12:59 Titlul subiectului: |
|
|
Cu plăcere, Mac.
Sper că Mags îi dă lui Selbs (cel puțin) un butoiaș de whisky pentru că l-a ”calificat” direct în șaisprezecimile de la Crucible.
Nu am nimic contra lui Rob Milkins, nici pomeneală, dar el și alții ca el sunt niște încurcă-lume, dragii de ei. Rob e talentat cât greu se mai vede altul, dar cu o minte și un temperament mult sub valoarea talentului. Alții, mă rog, fiecare cu ce i-a dat Dumnezeu. Pot câștiga unul, două, trei meciuri și pot elimina astfel unul, doi sau chiar trei capi de serie doar că, pe urmă, se uită-n jos și le vine amețeală când văd cât de sus au ajuns și se năruie la unu sau la zero, într-un meci de mai mare jena. Ei câștigă ceva bani, dar noi pierdem fiindcă nu primim un „produs” (adică meci) de calitate așa cum ar fi fost mai multe șanse să primim dacă meciul respectiv se disputa tocmai cu participarea unora dintre capii de serie eliminați de încurcă-lume. Dar poate că e bine să lăsăm deoparte egoismul nostru și să ne gândim că, în fond, oamenii luptă și ei să-și câștige o pâine...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
rooniefan Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 735 Locație: Targoviste
|
Trimis: Vin 3 Apr 2015, 15:16 Titlul subiectului: |
|
|
Dupa parerea mea nici un jucator din actualul circuit profesionist nu reusea inchiderea pe care a facut-o Higgins.Clar, nici macar unul.
_________________ Un sport nobil pentru oameni nobili.
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2013, Campionatul Mondial 2016, Campionatul Mondial 2017
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 3 Apr 2015, 17:01 Titlul subiectului: |
|
|
Poate sa-mi spuna cineva daca admitem ca "norocul " la snooker face parte din joc,John Higgins a avut noroc sau ghinion in decisivul cu Ding ?Cineva spunea mai demult ca Higgins e printre cei mai norocosi !Asa sa fie ?
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
pjanooo A super fan
Data înscrierii: 07/Mai/2013 Mesaje: 57 Locație: Craiova
|
Trimis: Sâm 4 Apr 2015, 0:04 Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca mai sunt jucatori care ar fi putut reusi aceeasi inchidere de masa precum a reusit-o Higgie. Ronnie, Selby, Robertson, Murphy. Cel putin tinand cont de forma lor prezenta. Pe ei ii consider jucatori de super-clasa, care pot castiga un joc din nimic, cu alte cuvine pot castiga jocuri doar cu bila albastra sau doar cu bilele inferioare.
|
|
Sus |
|
|