Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeti că va castiga bucata aceea de ardezie galeză ? |
Ding Junhui |
|
0% |
[ 0 ] |
Neil Robertson |
|
24% |
[ 6 ] |
Mark Selby |
|
4% |
[ 1 ] |
Ronnie OSullivan |
|
72% |
[ 18 ] |
Michael White |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark Allen |
|
0% |
[ 0 ] |
Joe Perry |
|
0% |
[ 0 ] |
Ben Woollaston |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 25 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21277 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mar 9 Feb 2016, 23:22 Titlul subiectului: Discutii |
|
|
Din nou în Motorpoint Arena, în aceeași formulă și cu aproximativ aceleași premii (au crescut cele mai mici două din coadă). Șefia caută în continuare o soluție de revigorare a acestei vechi competiții. Poate dacă s-ar găsi un galez care să câștige vreo două ediții la rând, ar veni mai mult public decât s-a adunat la turneele recente, mai ales cele de la Newport.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată Clara White la Sâm 20 Feb 2016, 21:24, modificat de 3 ori în total |
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
shake13 Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Apr/2012 Mesaje: 307 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun 15 Feb 2016, 18:08 Titlul subiectului: |
|
|
am vazut acum break-ul de 146 a lui Ronnie....chiar nu-mi explic de ce nu a incercat sa iasa la bila neagra de la ultima penultima bila rosie....e adevarat ca nu avea unghiul potrivit dar nici nu mi s-a parut extrem de dificil sa forteze o iesire cu contra-efect...ori break-ul maxim nu se premiaza, ori s-o fi gandit ca nu a mai realizat un 146 de mult si ca probabil fanii sai s-au plictisit de atatea break-uri maxime
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Haikou World Open 2014, Masters 2015, Campionatul Mondial 2015, World Grand Prix 2016, Campionatul Mondial 2022
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 15 Feb 2016, 18:23 Titlul subiectului: |
|
|
Breakul de 146 https://www.youtube.com/watch?v=2YGFkzJ7Ooo
Se pare că a spus, în treacăt, că are mai puține breakuri de 146 decât de 147, așa că...
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Cristi Addicted to snooker
Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 588 Locație: Galati
|
Trimis: Lun 15 Feb 2016, 19:13 Titlul subiectului: |
|
|
Desi sunt un mare fan al lui Roonie, atitudinea este condamnabila. Credeam ca s-a vindecat de astfel de "probleme". Cred ca a fost o dezamagire foarte mare pt spectatori. Eu unul m-as fi simtit luat la misto. Pai daca tot nu vroia "maruntisul de bani" putea f. bine sa zica ca il doneaza si gata. In fine. Asta e Ronnie, dar incet-incet isi mai pierde din fani.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Masters 2013, Players Championship 2019
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Razvan Addicted to snooker

Data înscrierii: 13/Oct/2005 Mesaje: 121 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun 15 Feb 2016, 21:54 Titlul subiectului: |
|
|
Pur si simplu omul s-a simtit bine, a facut o glumita. Fara indoiala putea ajunge la bila neagra, dar el o cocea demult. Era foarte zambaret inca din prima parte a break-ului. Nu vad de ce ar pierde fani. Lovitura la bila albastra a fost geniala.
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
Trimis: Lun 15 Feb 2016, 22:18 Titlul subiectului: |
|
|
Razvan a scris: |
Fara indoiala putea ajunge la bila neagra, dar el o cocea demult. |
Asta cred și eu. Pur și simplu a fost ceva de genul - pot să realizez break-ul maxim, dar astăzi nu am chef de asta, astăzi vreau altceva, 147 nu mai este o provocare în acest moment pentru mine.
Înțeleg foarte bine punctele de vedere exprimate de @shake13 și @Cristi, nu vreau să-l scuz cu nimic pe Ronnie pentru ceea ce a făcut, dar până la urmă consider că cel mai important este ceea ce simte fiecare (atâta timp cât nu face rău altor persoane, în adevăratul sens al cuvântului). Dacă el s-a simțit bine (și cred că așa a fost) atunci restul nici nu mai contează, chiar dacă unii fani au fost și vor fi (pe bună dreptate, dintr-un anumit punct de vedere) deranjați.
Am încetat de mult să-l mai judec pe Ronnie, iar uneori pot spune câ-i înțeleg anumite decizii.
Poate și așteptările publicului sunt întotdeauna mai mari atunci când vine vorba despre anumiți jucători, dar iertați-mi impertinența când o spun - nu este nimeni obligat să plătească biletul.
La urma urmei consider că este mai important să te bucuri de jocul de snooker în sine decât să alergi după recorduri. Records are always meant to be broken...
P.S. Rămâne totuși dator cu un break maxim în următoarele meciuri. 
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
|