Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21284 Locaţie: Snookerland
|
Trimis: Lun 30 Mai 2016, 23:31 Titlul subiectului: Discutii |
|
|
* A patra ediţie ca turneu de clasament a fostului invitaţional Hainan Classic, ulterior, transformat în turneu de clasament și redenumit Openul mondial de la Haikou.
* Premiile sunt în creștere față de 2014.
* Vor fi patru wildcarduri acordate jucătorilor chinezi.
* Tot patru sunt și meciurile amânate pentru a fi jucate în China :
Shaun Murphy – Sanderson Lam
Ding Junhui – Michael Georgiou
Liang Wenbo – Chris Wakelin
Mark Selby – Jimmy White
* Sunt înscriși la linia de start 112 profesioniști. Tabloul a fost completat, ca de obicei, cu „rezervele” : 16 jucători fruntași în Q School 2016. (În general, nu sunt neapărat chiar primii pentru că e posibil ca unii să nu poată participa și atunci sunt invtați următorii. Așa se face că-i vedem la treabă pe alde Peter Lines sau Andy Hicks.)
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locaţie: bucuresti
|
Trimis: Lun 25 Iul 2016, 19:47 Titlul subiectului: |
|
|
am vazut sfarsitul meciului dintre jimmy si selby. chiar cand sa lovesca jimmy, a sunat un telefon. si-a pierdut concentrarea si a ratat. eu pana acum nu am mai vazut asa ceva. nu ar fi trebuit sa fie dat afara spectatorul? sau amendat? sau sa se repete lovitura?
_________________ "Stie ce e iubirea acela care iubeste fara speranta".
Cine iubeste,aiureaza".
|
|
Sus |
|
Brecel More than a fan
Data înscrierii: 11/Apr/2016 Mesaje: 30
|
Trimis: Mar 26 Iul 2016, 0:16 Titlul subiectului: |
|
|
da.ca esti tu fan jimmy ,asta o sa se intample
_________________ Cosmin
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 26 Iul 2016, 13:51 Titlul subiectului: |
|
|
snooky a scris: |
am vazut sfarsitul meciului dintre jimmy si selby. chiar cand sa lovesca jimmy, a sunat un telefon. si-a pierdut concentrarea si a ratat. eu pana acum nu am mai vazut asa ceva. nu ar fi trebuit sa fie dat afara spectatorul? sau amendat? sau sa se repete lovitura? |
Da, urât final de meci. Jimmy a câștigat primul frame și a mai avut 2-3 șanse și după aceea, dar Mark e greu de învins. Sunt convinsă că nici lui nu i-a plăcut „ajutorul” dat de mitocanul care nu-și închisese telefonul. Regele ghinionului, Jimmy e însă și mai obișnuit decât el cu „manierele” publicului chinez.
Dar, apropo, „Care public ?”, te cam întrebi, în China, fiindcă sălile sunt (cu o expresie din teatru) „decoltate” rău de tot. Se tot repetă că prețul unui bilet echivalează cu venitul mediu pe o săptâmână. Oare, p-acolo, nu se știe gândi comercial ? Din păcate, WPBSA nu se poate amesteca în aceste aspecte ale colaborării cu gazdele. Se vede că interes există : ori de câte ori se deschide accesul gratuit la ceva (sosirea jucătorilor la arenă, de exemplu), publicul se îngrămădește să vadă, să ia autografe, să fie aproape...
Mulțumiri lui Ocnenodis hg pentru link ! 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1001 Locaţie: constanta
|
Trimis: Mar 26 Iul 2016, 15:50 Titlul subiectului: |
|
|
Aveam pretentii mai mari de la John Higgins avand in vedere palmaresul si experienta sa insa el m-a dezamagit profund caci ar aeusit sa trimita bila alba in buzunar numai de...trei ori!!!
Iata ca a reusit performanta si a patra oara insa conduce cu 3-1 la pauza.
|
|
Sus |
|
shake13 Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Apr/2012 Mesaje: 307 Locaţie: Timisoara
|
Trimis: Vin 29 Iul 2016, 23:41 Titlul subiectului: |
|
|
Stie cineva ce l-a facut pe Ronnie sa declare pe twitter :
"Ding will always have more class then Murphy will ever have"
Nu am urmarit turneul si nu stiu daca Ronnie s-a referit la vreo situatie ce s-a intamplat in aceasta saptamana.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Haikou World Open 2014, Masters 2015, Campionatul Mondial 2015, World Grand Prix 2016, Campionatul Mondial 2022
|
|
Sus |
|
Brecel More than a fan
Data înscrierii: 11/Apr/2016 Mesaje: 30
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 30 Iul 2016, 13:38 Titlul subiectului: |
|
|
. Totuși, a new low. Noroc că lumea știe ce știe și, sper, această lipsă crasă de sportivitate & eleganță nu se va reflecta asupra unui întreg sport care, tocmai, păstrează cel mai bine tradiția sportivității & eleganței.
Asta ca să ne manifestăm „clasa” vorbind despre „clasă”.
Nu mai știu dacă a fost postată înregistrarea asta, pe aici, pe undeva, dar chiar dacă a fost, tot merită (re)văzută : Referee's nightmare (Funny side of snooker) https://youtu.be/CGAFoNs9fj4
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|