Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Smaranda Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Vizitator
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Vin 26 Noi 2004, 16:57 Titlul subiectului: Mdea |
|
|
Eu eram mai sus. :>
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 26 Noi 2004, 23:35 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Dragele mele fane Hunter, oare voua nu vi se pare ca ii faceti o nedreptate idolului vostru reducind discutia in ceea ce-l priveste la declaratiile de dragoste dezlantuita si de loialitate totala ? Hunter nu este doar pin-up boy-ul cu plete blonde care v-a furat inimioara... Zau, mai draga...  |
My beloved Clara, sper ca nu ai inclus si pe subsemnata intre fanele care ii fac nedreptate...
La unul dintre topicurile astea multe despre faimosul blond eu am sustinut sus si tare exact de ce imi place ca jucator si, atunci cand voi avea un pic mai mult timp decat acuma si un pic mai multa tragere de inimioara, I would be most glad to further expand the topic... (luati aminte, gagici!) 'Till then... B'bye Mr Hunter.... cred ca te-am pomenit destul pe forumul asta..
(Ba l-am si criticat din prea-plinul meu sufletesc daca imi aduc bine aminte...)
HOWEVER... Luiza, am sa vreau si eu o copie a eseului (ai avut o idee buna cu el, Ms Hendry, dear! )
_________________ Score one-four-seven... Snooker heaven!
|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
ultrasss
Data înscrierii: 27/Noi/2004 Mesaje: 2 Locație: iasi
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 15 Ian 2005, 3:49 Titlul subiectului: |
|
|
ultrasss a scris: |
luiza, pe mine nu ma intereseaza eseul |
De acord. Nu ca nu m-ar interesa, nu ca m-as indoi de capacitatea Luizei de a-si analiza iubirea snookerista, ci pentru ca e greu ca, in contextul dat, tinara noastra prietena sa nu cedeze tentatiei de a poetiza nițeluș și, cel mai adesea, in vremurile noastre grabite, cind ai de citit o poezie, iti doresti ca ea sa fie mai ales ... scurta, iar cea mai scurta sintagma poetica in cazul nostru este deja cunoscuta : "Hunter rulezzzz !". Totusi, poate exista o poezie chiar si mai concisa : "Hunter !" Se poate ceva mai elocvent ?!... In plus, daca vorbesti de persoana iubita, dezvalui, implicit, multe lucruri si despre tine insuti/insati, ceea ce Luiza poate sa nu fie dispusa a face. Luiza, eseul-de-un-cuvint este ideal !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|