Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeti ca va ridica trofeul? |
Steve Davis |
|
93% |
[ 14 ] |
Stephen Hendry |
|
6% |
[ 1 ] |
Joe Perry |
|
0% |
[ 0 ] |
Ding Junhui |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 15 |
|
Autor |
Mesaj |
octav_star Addicted to snooker
Data înscrierii: 28/Sep/2005 Mesaje: 147 Locație: bucarest
|
|
Sus |
|
Irina Addicted to snooker
Data înscrierii: 05/Dec/2005 Mesaje: 738 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm 17 Dec 2005, 15:13 Titlul subiectului: |
|
|
Steve Davis...nu l-am mai vazut de mult intr-o forma atat de buna
_________________ Paul Hunter - my role model in life. Forever be loved and never be forgotten!
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20572 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 18 Dec 2005, 0:49 Titlul subiectului: |
|
|
Well, în acest moment, voturile sunt răspicate : 92 % în favoarea lui Steve. Dar ele au fost date (în cea mai mare parte dacă nu cumva în totalitate) înainte de semifinala Ding-Perry... În ce măsură ne-am revizui acum punctul de vedere ???...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker
Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Dum 18 Dec 2005, 0:52 Titlul subiectului: |
|
|
Go, Steve! A zis el intr-un foarte recent interviu ca traieste "on borrowed time" in snooker. Tocmai de aceea. Si toate detaliile de ordin statistic-ca e finala 100, ca prima a fost acum 25 de ani si asa mai departe-m-au determinat sa votez astfel.
Inca o data: Go, Mr. Davis!
|
|
Sus |
|
Yogi The Rocket More than a fan
Data înscrierii: 25/Noi/2005 Mesaje: 33 Locație: Suceava
|
Trimis: Dum 18 Dec 2005, 3:35 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Well, în acest moment, voturile sunt răspicate : 92 % în favoarea lui Steve. Dar ele au fost date (în cea mai mare parte dacă nu cumva în totalitate) înainte de semifinala Ding-Perry... În ce măsură ne-am revizui acum punctul de vedere ???... |
eu nu mi-am reviziut punctul de vedere...am sperat ca cei doi o sa ajunga in finala iar acum au ajuns...nu bag mana in foc pt. o victorie a lui Steve Davis... cred ca sansele sunt 50%....depinde cat se vor concentra...daca ar fi sa ne luam dupa experianta atunci 100% o sa castige Davis...dar stim ca nu numai asta conteaza.... |
|
Sus |
|
Vizitator
|
|
Sus |
|
Mihaela Addicted to snooker
Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 214 Locație: Buzau
|
Trimis: Dum 18 Dec 2005, 13:06 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu imi mentin votul dat ieri pentru Steve.
Chiar si dupa forma aratata ieri in semifinala de Ding, la acest moment inclin sa dau credit in principal experientei in fata tineretii.
De atfel, ultima intalnire dintre cei doi a fost in meciul din Premier League pe 24 nov. 2005 la Cardiff, iar atunci Steve Davis a castigat cu 4 - 2.
In acelasi timp e adevarat ca acum atat miza cat si circumstantele concrete (numarul de frame-uri, lipsa regulii celor 25 sec. etc.) sunt cu totul altele.
|
|
Sus |
|
ceausescu snooker
Data înscrierii: 18/Dec/2005 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum 18 Dec 2005, 13:45 Titlul subiectului: |
|
|
davis
|