Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
MihaiMese Moderator

Data înscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 761 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Vin 4 Mai 2012, 16:18 Titlul subiectului: Luca Brecel |
|
|
Mie mi-a plăcut teribil stilul lui, din ce am văzut în meciurile de calificare ale campionatului Mondial, și din meciul din primul tur contra lui Stephen Maguire. După plecarea lui Stephen Hendry, devin "fanul" lui Luca, fiind în căutarea unui jucător ofensiv.
_________________ "Snooker is a game of simple shots played to perfection." - Joe Davis
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2012
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 700
|
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator

|
Trimis: Vin 4 Mai 2012, 22:07 Titlul subiectului: |
|
|
Adi4Ebbo a scris: |
...nu cred ca o sa ajunga mare jucator o sa fie un fel de Marco FU in cel mai bun caz |
Fără "trolling" te rog, e secțiunea jucătorul preferat, nu cel mai fantastic dintre toți sau garanția succesului. Am spus doar că îmi place, nu că va câștiga toate meciurile de-acum încolo.
_________________ "Snooker is a game of simple shots played to perfection." - Joe Davis
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 700
|
|
Sus |
|
hunt3r Addicted to snooker
Data înscrierii: 10/Feb/2012 Mesaje: 145 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie 19 Dec 2012, 16:48 Titlul subiectului: |
|
|
Eu ma declar fan al acestui tanar belgian, care m-a impresionat cu talentul sau incredibil, dar si cu tactica deosebita, modul in care analizeaza situatia la masa...pe langa tinta grozava pe care o are, modul in care isi construieste breakurile, viteza de joc, tupeul, stapanirea de sine , pe mine ma incanta maturitatea de care da dovada la cei doar 17 ani...si cred ca asta s-a vazut in meciul cu murphy, chiar daca a pierdut pana la urma, au fost vreo 2 jocuri tactice in care Brecel a fost impecabil in gasirea celor mai bune solutii.
Singurul lucru care nu imi place este porecla sa"belgian bullet", cred ca merita mai mult d atat ..."micul print" suna mult mai bine...si mai cred ca are ceva din Paul Hunter, atat fizic dar si din atitudine...are mult bun simt 8).
|
|
Sus |
|
hunt3r Addicted to snooker
Data înscrierii: 10/Feb/2012 Mesaje: 145 Locație: sibiu
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator

|
Trimis: Mar 22 Aug 2017, 12:39 Titlul subiectului: |
|
|
5 ani mai târziu... Mi-a trecut, nu mai sunt deloc "fan", mai ales după gesturile recente:
Brecel "descătușat"
|
|
Sus |
|
gi0nel Addicted to snooker

Data înscrierii: 06/Feb/2011 Mesaje: 435 Locație: Bistrita, Cluj
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21271 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 5 Oct 2024, 22:05 Titlul subiectului: |
|
|
Așa cum fac toate publicațiile care abia de-și mai târâie agonia, în vremurile astea dezaxate, acum câteva zile, The Daily Star a anunțat, senzaționalist, că Luca a slăbit atât de formidabil încât dacă-l vedem, rămânem cu gura căscată. În realitate, belgianul a slăbit într-adevăr, dar doar vreo zece chilișoare și tare-mi pare că ar avea nevoie să mai slăbească vreo câteva.
Pentru cei care caută un motiv mai serios de a rămâne cu gura căscată în legătură cu dl Brecel, recomand o privire nu atât la cântar cât la clasament.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 16 Oct 2024, 22:20 Titlul subiectului: |
|
|
Ca să-l parafrazez (barbar) pe Eugene O'Neill : scurtul drum al gloriei către jale așa cum îl descrie The Daily Express de ieri.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|