Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 10 Oct 2024, 14:13 Titlul subiectului: |
|
|
Sâmbătă se încheie suspendarea la care a fost condamnat și pe care a executat-o Stephen Lee. Mai are însă de achitat o serie de amenzi și/sau cheltuieli de judecată care se ridică la 125 000 de lire sterline. Sunt puține speranțe de a-l vedea reîntorcându-se în circuitul profesionist.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
tavy2008 Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Aug/2008 Mesaje: 380 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm 12 Oct 2024, 11:03 Titlul subiectului: |
|
|
Cine se gândea că apucăm și ziua asta! 12 ani de suspendare... Un barometru să realizăm cât am îmbătrânit și noi...
Ar fi cel mai mare comeback din istoria sportului să încerce să revină. Dacă strânge 124 de mii, pun și eu o mie (dacă eram milionar îi plăteam eu integral aceste cheltuieli). Dar nu știu dacă doar banii sunt un impediment. Nu știu cât de mult și-a revenit după moarte soției... plus că sunt și copii de care trebuie să aibă grijă... Sunt convins că nu a uitat snooker-ul, dar tot îți trebuie ceva antrenament și competiții.
Greu. Dar ar fi frumos. Măcar să își încheie cariera așa cum ar vrea el, nu cum i-a fost impus de suspendare. Măcar un sezon...
Dar care sunt căile pin care ar putea să revină? Sportiv mă refer. Cu ce competiții ar începe?... că n-are clasament, n-are nimic...
Oricum, eu o să-l urmăresc pe facebook să vedem ce zice.
_________________ /STEPHEN LEE/
Laureat al Premiului Oscue - German Masters 2011, German Masters 2012, Haikou World Open 2012, Shanghai Masters 2012, Welsh Open 2014, Campionatul Mondial 2024, UK Championship 2024
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 12 Oct 2024, 12:45 Titlul subiectului: |
|
|
Tavy, din păcate pentru el, până nu-și plătește datoriile, nu are absolut nicio șansă. Nicio cale. Dacă se achită de obligații și-și repară relațiile cu șefia World Snooker Tour, nimic nu l-ar împiedica să apuce pe una dintre căile deschise oricărui jucător amator : Q-School, Q-Tour și/sau cele două mari campionate (european & mondial) organizate de EBSA & World Snooker Federation. IBSF-ul nu mai face nicio ceapă degerată și n-ar ajuta la nimic nici să încerce să eludeze piedicile printr-o altă federație națională care să-l susțină. (Mă gândesc la federația din China însă trebuie câștigate turnee naționale.) Oricum, validarea vine tot de la WST.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|