Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21249 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Vin 8 Noi 2024, 17:59 Titlul subiectului: |
|
|
In urma victoriei de astazi C.Wakelin a intrat in Top 16 pe locul 15 inaintea invinsului sau care ocupa locul 16.
Jak Jones a parasit Top 16 si si-a asigurat si el ca Neil Robertson prezenta la doua tururi de calificare la turneul UK Championship.
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 9 Noi 2024, 0:24 Titlul subiectului: |
|
|
Da, ambii topșaisprezeciști debutanți. Acum sigur că deja visează la Masters, la intrarea directă la Crucible etc.
.
Foarte emoționat Chris Wakelin, după semifinală : „De la 8-5, m-am sabotat singur, atât de prost am jucat. Am făcut o mulțime de greșeli și am ratat bile ridicol de ușoare. În primii zece ani din carieră, mi s-a întâmplat destul de des : de multe ori îmi cream un avantaj pe care însă nu știam să-l fructific și nu eram în stare nici să profit de șansele oferite de adversar. Azi, când am ajuns în decisiv, am știut că era o situație de ori-ori, de acum ori niciodată. Trebuia să uit de toate greșelile și ratările. A fost cel mai greu meci din viața mea. Bine că mâine am zi liberă fiindcă nu mai pot, sunt la capătul puterilor. Dar pentru momente precum cel de acum am muncit de când am început să joc snooker. Într-un fel, semifinala a fost finala mea pentru că obiectivul meu a fost să intru în Top 16. Am realizat ce mi-am propus și simt că mai am în mine resurse și pentru alte victorii.”
Chris Wakelin e om așezat, viitor tătic (în ianuarie), nu un fluieră-vânt, cu gândul la Dubai & Las Vegas. El și Lucy și-au cumpărat casă nouă și se pregătesc de sosirea pruncului. „Sunt foarte norocos că Lucy a apărut în viața mea. E incredibilă. Știe să-mi dea încredere și să mă facă să mă simt puternic și liber. Este o perioadă minunată a vieților noastre. Ca și cum am trăi într-o lume de vis. Când am aflat că vom fi părinți, mama m-a întrebat dacă-mi dau seama de presiunea care va apăsa pe umerii mei. I-am spus că tocmai de așa ceva am nevoie, de o motivație, un impuls să merg înainte, la nivelul următor. A sosit timpul să se vadă rezultatele celor 25 de ani de muncă. Sper că finala va fi un pas mai departe pe drumul la capătul căruia o să devin cu adevărat un jucător de top.”
„Să devin cu adevărat un jucător de top” (”a really top player”). Lăudabile luciditatea și modestia formulării : adică, acum, deși este în Top 16, nu se consideră „cu adevărat un jucător de top.” Bravo, d-le Wakelin ! Dacă-ți mai și dai jos chestia aia portocaliu-rozalie de pe bărbie, meriți încă și mai multe felicitări.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 10 Noi 2024, 16:07 Titlul subiectului: |
|
|
„Trece păsările-n zare.
Eu mă uit, ele dispare...”
Domnu' Wakelin, unii n-are, dom'le, stofă dă campion și gata. Că doar n-o să-i omori pe chestia asta. Ia demonstrează-mi mata, aici-șa, că mă-nșel !
Lăsând gluma deoparte, mi se pare o finală obositoare. Ratările jucătorilor (ale englezului, mai ales) mă obosesc.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 10 Noi 2024, 16:34 Titlul subiectului: |
|
|
Nu reușește Ding Junhui un break maxim, la Nanjing, dar tocmai a reușit unul Zhao Xintong, la Manchester, în sferturile QT 4.
După ce mai reușise un break maxim și în QT 3, la Stockholm.
Zhao în QT e ca uliul printre găini.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|