Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mar 12 Noi 2024, 16:59 Titlul subiectului: |
|
|
Ocnenodis hg a scris: |
Draga Clara Moshu prefera transmisile in direct reluarile nu il atrag de fel cu atat mai putin cele care se disputa simultan cu o transmisie in direct. |
Nu cred că-s mulți cei care să prefere conservele când au la îndemână mâncare proaspătă. Mastersul de le Shanghai ! Greu de înțeles ce e-n mintea celor de la Eurosport. E gafă ? E sfidare ? E bătaie de joc ?...
Apropo de „conserve,” totuși mi se face dor, câteodată, de câte un jucător care nu mai e în activitate. Bine ar fi ca Eurosportul să reia meciuri din trecutul ceva mai puțin recent. Tineretul habar n-are de istoria acestui sport. Ieri, întrebau cine a fost Davis, azi întreabă cine a fost Hendry, mâine o să-ntrebe cine a fost O'Sullivan. Dacă nu se păstrează respectul pentru valorile trecute, ne alegem cu generații inculte & dezrădăcinate.
În afară de asta, așa, de Schadenfreude, îmi place să revăd unele meciuri în care ăi mari & tari o-ncasează de nu știu cum să iasă mai repede din arenă. 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 15 Noi 2024, 19:18 Titlul subiectului: |
|
|
Înainte de meciul Ronnie O'Sullivan vs Xiao Guodong, Stephen Hendry iar s-a dedat la predicții snookeristice – chestie în care se mai și înșală câteodată.
Hendo dixit : „Avem o singură masă astfel încât te bucuri de întreaga atenție a publicului – iar publicul este întotdeauna foarte numeros, la acest turneu – adică este exact ceea ce-și doresc toți marii jucători : o arenă care-i inspiră și-i stimulează să se ridice la nivelul lor maxim de performanță. Acesta este motivul pentru care Ronnie și ceilalți mari campioni îndrăgesc acest loc și joacă atât de bine aici. În afară de asta, Ronnie intră în competiție abia joi așa că, în fond, ar fi genul de turneu care-i place lui : are de jucat snooker trei zile după care ia trofeul și pleacă acasă. Este perfect pentru el. De asta și are un palmares atât de bun la Campionul campionilor.”
Meciul a început conform așteptărilor quasi-generale : chinezul nu s-a mișcat decât o dată din fotoliu până s-a văzut condus cu 3-0. Doar că, în acest punct, s-a produs șocul turneului : nu numai că RO'S a fost ajuns din urmă de Xiao și egalat la 3-3 (altădată, ceva total improbabil), dar a mai și pierdut decisivul (altădată, ceva de neconceput).
După meci, scoțianul s-a (oarecum) dezvinovățit : „Știam că Xiao e bun, dar nu știem că e chiar atât de bun.” (The Daily Express)
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 17 Noi 2024, 3:30 Titlul subiectului: |
|
|
Am impresia că, din „clasa 1992,” Mark Williams e cel care se ține cel mai bine. În sezonul acesta, cel puțin.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 19 Noi 2024, 2:00 Titlul subiectului: |
|
|
Dacă ne închipuiam cumva că MJW, Campionul campionilor pe 2024, o să plece acasă cu salatiera/ supiera/ bolul de punch care e trofeul de la Bolton, ne-am făcut iluzii. Respectiva piesă de argintărie s-a întors, prontissimo, în seiful din care a fost scoasă pentru paradă. În loc să comande o copie (eventual, de dimensiuni reduse) a obiectului, șefia cea zgârcită a WST i-a dat galezului, ca suvenir, chestioara asta :

|
|
Sus |
|
|