Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Crede-ti ca Stephen Maguire va fi urmatorul Stephen Hendry?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Forum general
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Clara White
Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Vin 26 Noi 2004, 19:13    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Posseidon a scris:
Clara White a scris:
Smile Nu, o, tu, zeu al nemarginitelor intinderi miscatoare ce nascut-o-au pe Afrodita! Laughing ( As fi vrut sa pun "unduitoare", dar nu-mi iesea ritmic !... ) Laughing Din pacate, nu am o virsta atit de frageda ca sa-i fi putut fi ... fiica! Intre noi fie vorba, are destule ( 4 !... Plus un fiu. Ca si tine : tu il ai pe Triton, daruit de Amphitrite, pe care ai rapit-o, nebunaticule, el il are pe Tommy zis si Tiger) Si, pe urma, nu ca o fiica il iubesc ! Laughing Nuuuu! ...

looooooooooool Cred ca a inceput sa-mi placa aici. Auzi, Clara, pe calea adulterului nu ti-as dori sa mergi, caci eu sunt zeu, tu esti muritoare, si blestemele Olimpului asupra-ti se vor abate. Si White ne e zeu intocmai, nu indrazni a-i pune gand pamantesc. Si-n orice caz, scrisu a stat, drumul spre Olimp pe mari trebe deschis, iar cat oi fi eu stapan, picior de muritor nu va ajunge acolo unde Zeus ne e stapan. Continuati sa ne venerati ca o faceti bine, ne place! Laughing

Nu te flata chiar in halul asta, Posseidoane, frate intru snooker ! Laughing Nu esti tu zeu destul ca sa ma tentezi sa merg pe Via Adulterina ! Daca ai inteles ca l-as insela pe Jimmy, depaaaarte mai esti de adevar ! Despre ce ginduri ii pun eu lui, asta, teama mi-e ca nu te prea priveste !!!... Laughing

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator

MesajTrimis: Vin 26 Noi 2004, 19:40    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Folks in Snookerland, iata ce am gasit azi in "MegaStar" : un articolas de citeva rinduri intitulat "Shark Attack", de unde reiese, măi să fie, că ( ,) ce credeti voi ca avea Stephen Maguire ca PETS ?!... Doi rechini-ciocan !!! Absolutely NO KIDDING ! Articolul reia o mica declaratie facuta de Stephen-cel-Mic pentru "The Sun" : " They ( rechinii ) grew to about a foot long and I fed them on live goldfish, but I had to give them away in the end." Laughing Cred si eu. Marturiseste Stephen ca rechinasii l-au inspirat ( ! ) in jocul de snooker. Si incheie linistitor : "These days I've got bulldogs." Razz

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Vizitator

MesajTrimis: Vin 26 Noi 2004, 23:16    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna Lume .... Hai ca s-a logat si Fever. Cu ocazia asta salut conduicerea , pe Luiza pe care o pup si o respect pentru domeniu iar cat tine de restu Il Padrino si toti cei ce mai erau pe grup ... Cat despre cum e la UK Champ haide-ti sa lasam tinerii sa joace si sa nu mai facem comentraii cum ca Maguire seamana cu O'Sullivan sau Hendry sau orice altceva (Nu te supara Liz). Eu sunt bucuros ca a venit si ziua asta in care nu mai joaca deja batranii de O'Sullivan Hendry Stevens Williams si reatu care erau imbatabili , au venit tinerii care si ei la randu lor vor sa fie imbatabili nu-i asa ? Succes tuturor , trebe sa mai manace si altii paine nu numa racheta .... asa ?
Imi plac Smiley-urile (Iconite emotive suna cam nashpa) Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused 8) Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow

Sus
Clara White
Administrator

MesajTrimis: Vin 26 Noi 2004, 23:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shocked Am fost "puși la punct" ?... I-auzi !... Shocked

Posseidon
Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Noi/2004
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 27 Noi 2004, 11:16    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Anonymous a scris:
haide-ti sa lasam tinerii sa joace 8) Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow

Da' pai haidem, daca tu spui cu atata patima, parc-ai fi unul dintre psd-istii din campania electorala care tot o dau cu tinerii p-aci si pe dincolo.
Haide-ti asadar, ca e voie, de la Fever fara numar! Da' haide-ti azi ca nu ne da voie omu toata ziulica!

P.S: Propun infiintatrea unui topic in care sa se sanctioneze prompt greselile semenilor nostri in ale snooker-ului (si cand spun greseli ma refer la cele gramaticale, lexicale, exprimari prolixe etc), incepand cu dragii nostri comentatori Marius, Ancuta, Daniel si Sandi si continuand cu forumistii cei de toate zilele, care sunt si care vor urma Idea

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Posseidon Trimite mesaj privat
flaviusO
Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004
Locație: Piatra-Neamt

MesajTrimis: Sâm 27 Noi 2004, 13:14    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

haide-ti sa incepem cu tine Razz

Posseidon
Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Noi/2004

MesajTrimis: Sâm 27 Noi 2004, 14:37    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

flaviusO a scris:
haide-ti sa incepem cu tine Razz

Ei haide-ti, totusi, fii si tu mai binevoitor. Exclamation

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Posseidon Trimite mesaj privat
Mrs. Hendry
Addicted to snooker

Locație: pool hall

MesajTrimis: Sâm 27 Noi 2004, 16:29    Titlul subiectului: Ahahahahah Răspunde cu citat (quote)

Vai, mai baietzi... Chiar asha... Smile))))))) Nici nu stiu ce sa zic la propunerile pe care le facetzi aici, cu gresheli gramaticale and stuff... Incep sa ma simt ca tipa aia din Threesome care innebunea pur si simplu cand cineva zicea un cuvant mai complicat. =))
Vreu totushi sa mentzionez ca exista si oameni care greshesc din neatentzie, asha cum spuneam si pe grup...
In fine, nu mai zic nimic...

NAICU

Locație: Bucuresti, RO

MesajTrimis: Dum 28 Noi 2004, 2:47    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Trecand peste umila greseala gramaticala din cadrul acestui subject, voi conchide prin a spune ca Maguire e tare. Nu ma asteptam, dar dupa tot ce a facut la TP UK CHAMP, mai ales in semifinala, imi doresc sa castige. De fapt, who doesn't? Bafta lui maine, bafta si Iepurasului si bafta voua, tuturor!

NAICU

Locație: Bucuresti, RO

MesajTrimis: Dum 28 Noi 2004, 2:55    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ooo, tu Snooker Fan care ai creat acest subiect, crezi ca ai putea pt binele comunitatii in care coexistam sa scrii in titlu "Credeti" in loc de "Crede-ti"? Te rugam mult. Mrs. Hendry, the owner of this forum, and me, in calitate de best friend al ei, iti sugeram s-o faci pana nu e prea tarziu. Nu te supara pe noi, dar din punct de vedere gramatical avem dreptate.

flaviusO
Addicted to snooker

MesajTrimis: Dum 28 Noi 2004, 12:49    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

NAICU a scris:
Trecand peste umila greseala gramaticala din cadrul acestui subject, voi conchide prin a spune ca Maguire e tare. Nu ma asteptam, dar dupa tot ce a facut la TP UK CHAMP, mai ales in semifinala, imi doresc sa castige. De fapt, who doesn't? Bafta lui maine, bafta si Iepurasului si bafta voua, tuturor!

Eu doesn't!!! 8)

MasterJames
More than a fan

MesajTrimis: Lun 29 Noi 2004, 2:26    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi se pare un pic deplasat sa "vre-i" sa "corecte-zi" pe cineva cand tu "d-ai" bombe.

"You're pushing the term, my man!" (Robin Williams- "Live on Broadway")

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui MasterJames Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
flaviusO
Addicted to snooker

MesajTrimis: Lun 29 Noi 2004, 17:39    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La mine te referi?? Trebuia sa scriu "Eu don't"??? Twisted Evil

Clara White
Administrator

MesajTrimis: Lun 29 Noi 2004, 21:30    Titlul subiectului: Din nou despre rechinii lui Maguire Răspunde cu citat (quote)

Spuneam mai sus ca, dupa ce a renuntat la rechinasii sai, Maguire s-a rezumat la a avea buldogi. Ei bine, s-a razgindit : intr-un interviu aparut azi in ziarul scotian "The Daily Record", noul UK champion declara ca planuieste sa-si cumpere altii ( alti rechini, adica ) indata ce isi va renova casa, in ianuarie. "It's no big thing", zice el. "They're just a bit more exciting than fish." Rolling Eyes Laughing Cine se aseamana.... ? Laughing

zsolt_tuser
Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004
Locație: Germania

MesajTrimis: Mar 30 Noi 2004, 1:43    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Originala idee de a-ti alege un animal de casa!!! Smile

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui zsolt_tuser Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Forum general Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum