Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun 16 Feb 2015, 9:40 Titlul subiectului: |
|
|
Pacat ca nu a facut o saritura suficient de buna in mansa secunda care sa-i asigure si castigarea etapei!
Si pacat si de Vassiliev care a reusit 254 de metri ,neomologati insa:
www.youtube.com/watch?v=MHbcQFODWCQ
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21249 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
Trimis: Lun 31 Mar 2025, 13:34 Titlul subiectului: |
|
|
Redboy a scris: |
Presimt că în weekend-ul ăsta, recordul mondial va reveni acolo unde îi este locul, la Planica.  |
M-am inselat cu vreo 10 ani, dar nu-i bai...
https://youtu.be/byJTmcQNjyU?si=8ZP8LBOoSd-3FcAa - Domen Prevc
Fun fact... acum vreo doua saptamani s-a stabilit recordul si la competitia feminina. Cine? Sora lui, Nika Prevc...
https://youtu.be/97vaZ3pSkIw?si=DLHpCEiaKE2gYHcg
O familie de zburatori... Sa nu-l uitam si pe Petr Prevc (unul din preferatii mei all-time), retras din activitate, care a fost primul saritor din istorie care a atins 250m.
(scuze, nu aveam cu cine sa discut pe tema asta, si mi-am amintit de topicul asta... nici nu stiam daca mai e online SnookerForum... sper ca sunteti bine )
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Australian Open 2012, Wuxi Classic 2013
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21249 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 20 Apr 2025, 10:53 Titlul subiectului: |
|
|
Am cam pierdut legătura cu acest sport, dar ce lucruri interesante ! Multe mulțumiri, Răzvan !
Adevărul este că de cum înfloresc pomii și-i vedem imediat grație ciclismului TV (câteodată, înainte de a-i vedea în grădină !), pentru mine, sporturile de iarnă parcă nu mai au atâta farmec... 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|