Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Discutii
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » CAMPIONATUL MONDIAL 2025
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Clara White
Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mar 6 Mai 2025, 13:01    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca de obicei, propun să mai rămânem un pic în atmosferă. Care credeți că a fost (la acest CM) :

1. cel mai bun meci
2. cel mai slab meci
3. cel mai bun jucător
4. cel mai simpatic jucător
5. cel mai slab jucător
6. cel mai antipatic jucător
7. cel mai frumos moment
8. cel mai neplăcut/discutabil moment

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
rudiprus
Addicted to snooker

Data înscrierii: 19/Apr/2013

MesajTrimis: Mar 6 Mai 2025, 14:20    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna, incerc eu niste raspunsuri

1. cel mai bun meci - cu mentiunea ca nu am vazut sfertul Higgins - Williams, as zice semifinala Trump - Williams

2. cel mai slab meci - Selby - Woolaston, abia am rezistat pana la capat

3. cel mai bun jucător - Brecel, pacat de inconstanta lui

4. cel mai simpatic jucător - Williams, inclusiv glumita din finala cu nominalizarea bilei negre/ galbene a fost delicioasa

5. cel mai slab jucător - Jak Jones, nu stiu daca cel mai slab, dar este dezamagitoare evolutia lui pe parcursul intregului an, dupa finala atinsa la CM-ul din 2024. Pacat

6. cel mai antipatic jucător - Daca zic Ronnie, voi fi injurat? Probabil...eh, asta e

7. cel mai frumos moment - aprecierea sincera a lui Wakelin la break-ul maxim facut de Allen (am stat mult sa ma gandesc, altceva nu prea imi vine in minte...)

8. cel mai neplăcut/discutabil moment - toata tevatura facuta pe marginea deciziei lui Ronnie de a participa / nu participa, amanata pana in ceasul al 12 lea.

snookerella
Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Feb/2009

MesajTrimis: Mar 6 Mai 2025, 15:49    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Higgins vs Williams. Poate si pentru ca suntem obisnuiti cu ei si revenim la ei ca la cei din familie sau ca la o pereche de papuci vechi si comozi Laughing

2. Finala. Am avut asteptari mari si meciul nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

3. Zhao Xintong. Si nici nu a facut eforturi prea mari decat atunci cand a fost nevoie.

4. Mark Williams

5. Mark Selby. Cum sa fii Mark Selby si sa pierzi un meci cu Ben Woollaston? Cum?

6. Judd Trump. De fiecare data cand pierde da vina pe conditiile proaste. Ca un pusti rasfatat nu recunoaste cand face o prostie.

7. Breakul maxim al lui Allen si dezamagirea lui Wakelin cand Allen a pierdut pozitia. Adica mai mult atitudinea lui Wakelin decat breakul lui Allen. Laughing

8. Felul in care Ronnie a iesit din turneu. Nu stiu daca neplacut, cred ca de fapt trist.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » CAMPIONATUL MONDIAL 2025 Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 8 din 8

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum