Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
ruxi A super fan
Data înscrierii: 28/Noi/2005 Mesaje: 74 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun 23 Ian 2006, 15:30 Titlul subiectului: |
|
|
Am urmarit si eu cu sufletul la gura meciul de ieri si intr-adevar a fost o pledoarie foarte frumoasa pentru snooker. Ambii jucatori au lupatat remarcabil si merita deopotriva toate laudele. Recunosc ca sunt subiectiva si ca imi pare rau ca nu a castigat Ronnie. Dar poate ca la urma urmei acest meci a insemnat o lectie de viata pentru el. A castigat cand ii era indiferent daca pierde sau nu, a avut noroc atunci cand ii lipsea vointa, a iesit triumfator in fata tuturor atunci cand si-a transformat aroganta si orgoliul intr-o victorie de ordin moral. Cred ca ieri a fost pentru Ronnie una din acele zile (cum ii place lui sa spuna) in care si-a platit datoriile. Fata de public, fata de adversar si poate cel mai important fata de sine insusi. Ieri a avut puterea sa revina, a luptat, si-a dorit sa castige. L-am vazut la sfarsitul meciului vizibil dezamagit, palid, transpirat, marcat de gustul amar al infrangerii. Dar aseara l-am apreciat mai mult decat in alte zile cand invingea. De ce? penru ca a aratat a muritor si nu a zeu.
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|
ruxi A super fan
Data înscrierii: 28/Noi/2005 Mesaje: 74 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun 23 Ian 2006, 17:01 Titlul subiectului: |
|
|
Asa e, Miss Chigwell, cam sub centura.. Mai ales ca am inteles ca sunt prieteni buni...
|
|
Sus |
|
Irina Addicted to snooker

Data înscrierii: 05/Dec/2005 Mesaje: 738 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun 23 Ian 2006, 21:28 Titlul subiectului: |
|
|
Salutare frati snookeristi!!!
Yu-hu-hu!!! Ce finala incredibila!!! Wow!!!
Tot timpul am crezut ca va cistiga Ronnie-si cind conducea cu 3-0,si cind era condus si chiar in jocul decisiv am tot sperat,dar….a pierdut pe mina lui-slabe lovituri de siguranta si lovituri gresite nepermise pt.un campion mondial.
Oricum,FELICITARI RONNIE!!! Pt.ca a reusit sa se mobilizeze,sa se concentreze,sa treaca peste ”cosmarul Ebdon” ,sa ajunga in finala si sa realizeze si breakul cel mai mare al turneului.Chiar dc.nu a cistigat sint multumita ca a revenit in arena de snooker si a jucat foarte bine. Uita de billiard,Ronnie!
Nu pot sa cred cit de bine a jucat Higgins,ce curaj nebun a avut,ce joc spectaculos ,dar si cit noroc! A meritat sa cistige scotianul! A avut dreptate cine l-a numit”Vrajitor”-ce vraji a facut ca sa trimita bila rosie in buzunarul de mijloc? ......nu vom sti niciodata.Felicitari si pt.Higgy!
Mi-a placut afirmatia lui Ronnie din finalul jocului despre Higgy: “lucky bastard!” Si ce dreptate a avut-al naibii de norocos a fost Higgy!
Chiar credeti ca veti gasi vreodata o adresa de e-mail a lui Ronnie sau Jimmy sau Paul sau etc…?Sa fim seriosi... 
_________________ "Stie ce e iubirea acela care iubeste fara speranta".
Cine iubeste,aiureaza".
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 23 Ian 2006, 22:32 Titlul subiectului: |
|
|
Higgy a declarat în plus că-l încântă cât îl încântă recucerirea Mastersului, dar obiectivul asupra căruia își are ochii ațintiți este titlul mondial. 8)
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
|