Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Posseidon Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Noi/2004 Mesaje: 469 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 21 Apr 2006, 20:19 Titlul subiectului: Cei mai antipatici/stresanti/putin preferati jucatori |
|
|
Am remarcat ca nu exista un asemenea topic si eu zic ca e absolut indispensabil sa vedem care-s jucatorii pe care nu-i urmarim cu placere la masa de snooker.
O sa incep eu, of course.
Stephen Lee - pentru ca nu se potriveste in decor. A nu se intelege ca am ceva cu obezii (si Shaun e cam grasut, dar imi place foarte mult). Pur si simplu iti piere toata buna dispozitie de a urmari un meci in care evolueaza el. Mai rau e ca uneori sunt nevoit. Pentru ca joaca impotriva numelor mari (din fericire destul de rar in ultima vreme, prin 2003 era chiar un jucator de top). Are fata aia mereu incruntatata si fundul ala imens. Mi-e frica sa nu se incline masa cu tot cu bile atunci cand se asaza sa loveasca o bila mai dificila.
Barry Pintches - sau cum s-o scrie, mi-e lene sa caut. Nu-l suport! Cand il vedeam cu vesta aia galben-verde plecam subit din fata TV-ului.
Peter Ebdon - plictiseala intruchipata la masa de snooker. Te culci cu Ebdon, te trezesti cu Ebdon (la figurat vorbind ) si iti dai seama ca el inca joaca frame-ul pe care l-a inceput cand te culcai. Din punctul meu de vedere, a devenit campion folosind tactica pustiirii si a otravirii fantanilor, adica, in traducere, a sabotat mereu adversarii prin faptul ca prelungea nepremis durata loviturilor. Nu mai intra in vigoare regula aia cu durata maxima admisa pentru a-si gandi lovitura?
New entry! Nigel Bond - l-am vazut prima si ultima data jucand snooker in fata lui Hendry. Cum spuneam si in alt post, costeliv si clapaug, aspectul unui cocktail server intr-un club gay friendly de prin Occident care n-are nicio treaba cu snooker-ul la nivel inalt.
Cred ca daca ar fi vreodata sa se ajunga la semifinale Bond vs. Pintches si Ebdon vs. Lee la un mare turneu, ar avea cele mai slabe audiente.
Nu-i agreez nici pe:
Steve Davis
Dave Harold
Alan McManus
David Gray,
..insa nu ii displac asa cum se intampla cu primii patru. 
_________________ I'm unclean, a libertine
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2019
|
|
Sus |
|
Irina Addicted to snooker

Data înscrierii: 05/Dec/2005 Mesaje: 738 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 21 Apr 2006, 20:52 Titlul subiectului: |
|
|
eu nu spun pentru ca se vor supara pe mine anumite persoane....and i don't want that.
_________________ Paul Hunter - my role model in life. Forever be loved and never be forgotten!
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin 21 Apr 2006, 23:01 Titlul subiectului: |
|
|
Posseidon,frate,esti super tare!!! Esti foarte amuzant !!!!
Am ris cu lacrimi de caracterizarile tale.
Sint de acord cu tine :nici mie nu-mi plac:
s.lee-"Mi-e frica sa nu se incline masa cu tot cu bile atunci cand se asaza sa loveasca o bila mai dificila"
b.pinches-"papagalu’", harold, mcmanus,
n.bond- "aspectul unui cocktail server intr-un club gay friendly de prin Occident"
Nici de ebdon nu-mi place prea mult ,dar este un jucator bun-"Te culci cu Ebdon, te trezesti cu Ebdon (la figurat vorbind ) si iti dai seama ca el inca joaca frame-ul pe care l-a inceput cand te culcai."
Gray imi este simpatic,cu mutra lui de "broscuta" ,chiar dc. l-a invins acum pe jimmy.
Iar de steve nu mai zic nimic,imi cunosti opinia.
Nici eu nu voiam sa deschid acest subiect-nu vreau sa-i supar pe fanii lor de pe forum,dar …felicitari pt.umorul tau nebun!hi,hi,hi
.
_________________ "Stie ce e iubirea acela care iubeste fara speranta".
Cine iubeste,aiureaza".
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 22 Apr 2006, 13:49 Titlul subiectului: |
|
|
ok...jucatorii care imi sunt complet antipatici sunt: Maguire, Ebdon, Williams si Hendry.
there...i've said it.....don't hate me.
_________________ Paul Hunter - my role model in life. Forever be loved and never be forgotten!
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
Trimis: Sâm 22 Apr 2006, 15:01 Titlul subiectului: |
|
|
Am incercat sa ocolesc subiectul..dar tastatura nu m'a lasat..
O sa incep cu Stephen Lee [poate parea un cliseu] dar asta e...he doesn't have anything special.
Barry Pinches n'ash spune ca'l antipatizez ca n'am avut ocazia sa'l vad prea mult la masa...
In schimb foarte simpatici imi sunt [in afara de ,,the obvious''...you know...PAUL! , Higgie , Ronnie]... Nigel Bond [mare figura ]...Ryan Day [are ceva ce ma face sa'l plac ] , Neil Robertson [mai trebuie sa explic? ] , Alan McManus , Steve Davis...
Mai sunt shi jucatori care'mi sunt indiferentzi [adik sunt momente cand ii sipmatizez , momente cand nu'mi sunt asha simpatici] <--nu vreau sa supar pe nimeni :
Jimmy , Stephen Hendry sau Mark Williams sunt doar un exemplu. Nu pot sa spun ca's mare fan al lor dar prin joc uneori ma fac sa ador cum evolueaza la masa.
Eu spun ca Peter Ebdon e categorie speciala! Nu shtiu exact unde sa'l incadrez!
_________________ It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 22 Apr 2006, 15:29 Titlul subiectului: |
|
|
Dupa ce m-am mai gandit putin, am mai gasit 2 jucatori pentru lista mea neagra: Ian McCulloch(l-a invins cu 5-1 pe Ronnie la Welsh Open) si Mark King(dupa meciul cu el Ronnie a pierdut prima pozitie si este si destul de lent).
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|