Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Snooker Fan
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 6
|
Trimis: Sâm 20 Noi 2004, 18:05 Titlul subiectului: Cine e fan Stephen Hendry pe aici sa ridice mouse-ul in aer |
|
|
Eu sunt si il "urasc" pe Ronnie
|
|
Sus |
|
Rony More than a fan
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 29 Locație: Arad
|
Trimis: Sâm 20 Noi 2004, 18:07 Titlul subiectului: |
|
|
Nu pot spune ca sunt sau nu fan Hendry dar imi place cum joaca. E un jucator de valoare
|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
|
Sus |
|
Dr.Killjoy Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 436
|
|
Sus |
|
MasterJames More than a fan
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 42 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Vizitator
|
Trimis: Mar 23 Noi 2004, 10:12 Titlul subiectului: |
|
|
Hendry is the best
dar joaca slab
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
Trimis: Mie 24 Noi 2004, 0:27 Titlul subiectului: |
|
|
Sunt un fan inrait al lui Hendry. Succesele sale vor fi greu daca nu imposibil de egalat. Chiar daca acum nu este in forma care l-a consacrat este o placere sa-l vezi jucand. Mai ales daca prinde si o zi ca in timpurile bune.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Vizitator
|
Trimis: Mie 1 Dec 2004, 22:13 Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea este ca daca Ronnie ar fi in forma maxima nu ar avea adeversar !
|
|
Sus |
|
Akasha
Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi 2 Dec 2004, 17:34 Titlul subiectului: |
|
|
Sunt total convinsa k dak Ronnie nu ar fi pe primul loc cu singuranta acesta va fi ocupat d Hendry prin urmare consider k este un jucator f valoros......Totdeauna voi sustine k Ronnie este cel mai bun in opinia mea,dar trebuie sa remarc k sunt shi alti jucatori la fel d buni k shi el care au de asemenea o ultime de fani k shi O'Sullivan,iar unul dintre acesti este desigur acest om al recordurilor Stephen Hendry 8) 8) I wish GOOD LUCK to all of that wonderfull snooker's player....
_________________ I'm sleeping in the shadow
I'm everywhere
Don't look for me
I'm here
Just belive and U'll see
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 3 Dec 2004, 3:16 Titlul subiectului: |
|
|
WOW Daca primul loc nu ar fi ocupat de unul, la sigur ar fi , te asigur eu, ocupat de ... ai ghicit, ALTUL ... dintre acei jucatori care au o "(m)ultime de fani" etc. In materie de fani, e greu sa-l egaleze cineva pe Jimmy White, dar lumea se straduie, se straduie... Puiule, e OK daca tu consideri ca Ronnie e cel mai bun, God bless him, dar trebuie sa remarci ca "mai sunt altii la fel de buni" (...) dintre care si Stephen Hendry, omul recordurilor etc, favoritul comentatorilor care nu au cu ce-si umple timpul comentariului decit cu cifre si cu "recitarea" recordurilor cu pricina, că multe-s si diverse-s etc. ... da' stii tu ce vreau sa-ti spun ?!... E ca NU TREBUIE NUMAIDECIT SA URASTI PE CINEVA CA SA AFIRMI CA IUBESTI PE (ALT)CINEVA
SUNT DE ACORD cu urarea de GOOD LUCK adresata tuturor jucatorilor de snooker, oriunde a fi ei, oricare ar fi ei !... Oh, boy, God bless them ! CETERUM CENSEO, God bless us all !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Vin 3 Dec 2004, 3:27 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Stephen Hendry, omul recordurilor etc, favoritul comentatorilor care nu au cu ce-si umple timpul comentariului decit cu cifre si cu "recitarea" recordurilor cu pricina, că multe-s si diverse-s etc |
La o adica se vorbeste de el pentru ca ramane o legenda si pentru ca din acelashi motiv se vorbeste si de Schumacher (deshi el pare-mi-se nu a reushit sa doboare/seteze chiar toate recordurile).
Intr-adevar, vorbesc destul de mult despre asta, dar for some of us it's music when we hear ca Stephen a mai batut un record (fie el si personal) si ca vor mai trece ani si ani si recordurile lui nu vor fi egalate... In plus, de obicei cand se vorbeste de recordurile lui se vorbeste si de recordurile celor situatzi pe 2 si 3, Ronnie si Higgins I think.
Ultime chestii... 1. De ce n-am vorbi de recordurile dumnealui cand astazi lumea joaca asha cum joaca? 2. Avand in vedere ca el insushi joaca azi asha cum joaca, cred ca e dragutz sa-l puna intr-o lumina favorabila pentru yet another bunch of people who've just opened the tv set. Sau, cum ar spune Exarhu: Pentru cei care au deschis aragazele mai tarziu... 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Cosmin A super fan

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 88 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 3 Dec 2004, 19:50 Titlul subiectului: |
|
|
Nu, nici mie nu mi se pare super-fericita comparatia. Hendry ( a NU se intelege ca e doar favoritul comentatorilor etc etc sau ca despre el s-ar vorbi prea mult !... De unde pina, care va sa zica, unde, Mrs. Hendry ?!... Ca doar nu umblam cu ... blasfemii !... INTOTDEAUNA AM SUSTINUT CA A IUBI PE CINEVA NU INSEAMNA A URI PE ALTCINEVA. ), deci, Hendry nu mi se pare ca a "acrosat" cu suverana impertinenta si nu a aruncat in afara pistei/spatiului de joc pe nimeni. Spre deosebire de. In materie de fair play ( si, as zice ca de aici se cam vad si caracterul, si educatia ), nici o asemanare. In materie de cifre, poate. Cifrele fac deliciul comentatorilor.
Schumacher SI la anul ?!... 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Cosmin A super fan

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 88 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 3 Dec 2004, 22:42 Titlul subiectului: |
|
|
Si la anu, si....pan in 2007 parca. Pacat, pt eu eram fan ferrari pana sa omoare Schumacher spiritul acestei echipe. Cat despre fair play, snooker domina la aceasta categorie (unul din motivele pt care imi place) iar britanicii sunt recunoscuti pt fair play-ul lor. Deci Hendry nu avea cum sa nu fie fair play.
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Sâm 4 Dec 2004, 1:01 Titlul subiectului: Iata ca se intampla din nou... |
|
|
Zicetzi ca Hendry n-a omorat snookerul asha cum Schumacher a omorat formula 1. Nu uitatz` ca Stephen a fost campion atata vreme si ca snookerul nu se compara cu formula 1 (in sensul, chit ca o ia cu 30 de s in fatza celorlaltzi nu se simte ca in formula 1). N-o fi omorat campionatul pentru fanii lui (deshi Schumacher a facut-o pana si pentru ai lui), dar sunt convinsa ca exista nenumarate persoane care sh-ar fi dorit sa-i mai stea cineva in fatza in vremurile bune...
In plus, sa nu uitam ca daca n-ar fi aparut un Maguire care-l face pe Ronnie sa dea din coada invers sensului acelor de ceasornic, atunci suprematzia O'Sullivan cu sigurantza ar fi enervat la un moment dat. La sfarshitul Campionatului Mondial trecut ne puneam intrebarea: Oare ii va mai sta cineva in fatza lui Ronnie daca joaca asha cum a jucat? (Ca Ronnie nu si-a pastrat forma exacta asta-i partea a 2-ua, dar n-are rost sa mai intru in amanunte).
Una dintre ideile pe care am mers cand am facut afirmatzia respectiva este ca Stephen insushi s-a comparat cu Michael Schumacher, chiar el zicand ca daca Schumacher mai poate concura si castiga si bate recorduri in continuare atunci cu sigurantza ca si el poate.
O a doua idee pe care am mers a fost cea a asemanarii dintre Stephen si Schumacher si dintre Ronnie si Montoya... Aceasta asemanare poate fi doar in mintea mea (si oricum ma refer la momentele de glorie ale lui Schumi si ale lui Juan Pablo), dar acum ceva vreme vedeam in Stephen logica si dezvoltarea treptata a jocului, iar in Ronnie talentul si ambitzia de moment de-a demonstra imposibilul.
Am obosit... Cred ca m-am si incurcat in explicatzii. Am sa mai cercetez problema si voi reveni.
Nighty night. 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
|