Sincera sa fiu n'am observat acest moment. Dar dak e sa se fi intamplat asha , este foarte grav...pentru ca dak ar fi fost alt jucator in locul lui Marco[orice alt jucator!!] nu ar fi facut acest lucru. Pana acum n'am vazut nici un jucator care sa comita un faul deliberat sau accidental shi sa incearca sa ascunda acest lucru. Dar dak Marco a facut acest lucru..a dat dovada de MARE lipsa de fair'play.
Nici arbitrul n'ar fi de exclus din aceasta ecuatzie...pentru ca el nu avea voie sa ,,doarma pe el''!![Posseidon mie mi'a placut exprimarea]. Mai ales ca este shi prima participare a maltezului la o editzie de Campionat Mondial....Nu cred ca putem s'o luam ca pe o ,,emotzie''...pur shi simplu n'a fost atent cand trebuia.
Dar sa vedem ce va spune Marco Fu la conferintza...desi este cam evident care va fi raspunsul lui...
[Ar fi fost tare ca Marco sa atinga bila roz in modul in care a atins'o Neil cu sprijinul de tac , atunci cand a mishcat'o de pe loc , iar el sa declare ca n'a atins nici o bila...shi ca n'a vazut nimic
]