Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21301 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 26 Noi 2004, 19:13 Titlul subiectului: |
|
|
Posseidon a scris: |
Clara White a scris: |
Nu, o, tu, zeu al nemarginitelor intinderi miscatoare ce nascut-o-au pe Afrodita! ( As fi vrut sa pun "unduitoare", dar nu-mi iesea ritmic !... ) Din pacate, nu am o virsta atit de frageda ca sa-i fi putut fi ... fiica! Intre noi fie vorba, are destule ( 4 !... Plus un fiu. Ca si tine : tu il ai pe Triton, daruit de Amphitrite, pe care ai rapit-o, nebunaticule, el il are pe Tommy zis si Tiger) Si, pe urma, nu ca o fiica il iubesc ! Nuuuu! ... |
looooooooooool Cred ca a inceput sa-mi placa aici. Auzi, Clara, pe calea adulterului nu ti-as dori sa mergi, caci eu sunt zeu, tu esti muritoare, si blestemele Olimpului asupra-ti se vor abate. Si White ne e zeu intocmai, nu indrazni a-i pune gand pamantesc. Si-n orice caz, scrisu a stat, drumul spre Olimp pe mari trebe deschis, iar cat oi fi eu stapan, picior de muritor nu va ajunge acolo unde Zeus ne e stapan. Continuati sa ne venerati ca o faceti bine, ne place!  |
Nu te flata chiar in halul asta, Posseidoane, frate intru snooker ! Nu esti tu zeu destul ca sa ma tentezi sa merg pe Via Adulterina ! Daca ai inteles ca l-as insela pe Jimmy, depaaaarte mai esti de adevar ! Despre ce ginduri ii pun eu lui, asta, teama mi-e ca nu te prea priveste !!!... 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 26 Noi 2004, 19:40 Titlul subiectului: |
|
|
Folks in Snookerland, iata ce am gasit azi in "MegaStar" : un articolas de citeva rinduri intitulat "Shark Attack", de unde reiese, măi să fie, că ( ,) ce credeti voi ca avea Stephen Maguire ca PETS ?!... Doi rechini-ciocan !!! Absolutely NO KIDDING ! Articolul reia o mica declaratie facuta de Stephen-cel-Mic pentru "The Sun" : " They ( rechinii ) grew to about a foot long and I fed them on live goldfish, but I had to give them away in the end." Cred si eu. Marturiseste Stephen ca rechinasii l-au inspirat ( ! ) in jocul de snooker. Si incheie linistitor : "These days I've got bulldogs." 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Vizitator
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Posseidon Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Noi/2004 Mesaje: 470 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm 27 Noi 2004, 11:16 Titlul subiectului: |
|
|
Anonymous a scris: |
haide-ti sa lasam tinerii sa joace 8)  |
Da' pai haidem, daca tu spui cu atata patima, parc-ai fi unul dintre psd-istii din campania electorala care tot o dau cu tinerii p-aci si pe dincolo.
Haide-ti asadar, ca e voie, de la Fever fara numar! Da' haide-ti azi ca nu ne da voie omu toata ziulica!
P.S: Propun infiintatrea unui topic in care sa se sanctioneze prompt greselile semenilor nostri in ale snooker-ului (si cand spun greseli ma refer la cele gramaticale, lexicale, exprimari prolixe etc), incepand cu dragii nostri comentatori Marius, Ancuta, Daniel si Sandi si continuand cu forumistii cei de toate zilele, care sunt si care vor urma 
_________________ I'm unclean, a libertine
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2019
|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
|
Sus |
|
Posseidon Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Noi/2004 Mesaje: 470 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
NAICU
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 8 Locație: Bucuresti, RO
|
Trimis: Dum 28 Noi 2004, 2:47 Titlul subiectului: |
|
|
Trecand peste umila greseala gramaticala din cadrul acestui subject, voi conchide prin a spune ca Maguire e tare. Nu ma asteptam, dar dupa tot ce a facut la TP UK CHAMP, mai ales in semifinala, imi doresc sa castige. De fapt, who doesn't? Bafta lui maine, bafta si Iepurasului si bafta voua, tuturor!
_________________ Parerea mea...
|
|
Sus |
|
NAICU
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 8 Locație: Bucuresti, RO
|
Trimis: Dum 28 Noi 2004, 2:55 Titlul subiectului: |
|
|
Ooo, tu Snooker Fan care ai creat acest subiect, crezi ca ai putea pt binele comunitatii in care coexistam sa scrii in titlu "Credeti" in loc de "Crede-ti"? Te rugam mult. Mrs. Hendry, the owner of this forum, and me, in calitate de best friend al ei, iti sugeram s-o faci pana nu e prea tarziu. Nu te supara pe noi, dar din punct de vedere gramatical avem dreptate.
_________________ Parerea mea...
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 28 Noi 2004, 12:49 Titlul subiectului: |
|
|
NAICU a scris: |
Trecand peste umila greseala gramaticala din cadrul acestui subject, voi conchide prin a spune ca Maguire e tare. Nu ma asteptam, dar dupa tot ce a facut la TP UK CHAMP, mai ales in semifinala, imi doresc sa castige. De fapt, who doesn't? Bafta lui maine, bafta si Iepurasului si bafta voua, tuturor! |
Eu doesn't!!! 8)
_________________ GO RONNIE!! GO!!
|
|
Sus |
|
MasterJames More than a fan
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 42 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun 29 Noi 2004, 2:26 Titlul subiectului: |
|
|
Mi se pare un pic deplasat sa "vre-i" sa "corecte-zi" pe cineva cand tu "d-ai" bombe.
"You're pushing the term, my man!" (Robin Williams- "Live on Broadway")
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 29 Noi 2004, 21:30 Titlul subiectului: Din nou despre rechinii lui Maguire |
|
|
Spuneam mai sus ca, dupa ce a renuntat la rechinasii sai, Maguire s-a rezumat la a avea buldogi. Ei bine, s-a razgindit : intr-un interviu aparut azi in ziarul scotian "The Daily Record", noul UK champion declara ca planuieste sa-si cumpere altii ( alti rechini, adica ) indata ce isi va renova casa, in ianuarie. "It's no big thing", zice el. "They're just a bit more exciting than fish." Cine se aseamana.... ? 
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
|