Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Scandalul Higgins
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Forum general
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Lolitaa
A super fan

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 14:14    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clara White a scris:
Nu mă mir de un Mooney – care, dacă ar avea un minim bun simț, ar șterge-o, tiptil, pe sub preșul de la ușa din spate a sediului WSA, după ce își va fi lăsat la portar demisia cu efect imediat. Nu mă îndoiesc că toți ceilalți clienți ai lui vor zbura care încotro, ca potârnichile. De ce nu reușesc să mă mir prea tare nici de Higgins ? Poate vă mai amintiți incidentul de la Grand Prix 2006... E drept că era „epoca Walker", când gunoiul era ascuns sub pat și „anchetele interne" durau cel puțin un întreg sezon...

Un link catre incident se poate ca eu unul am memoria scurta Smile merc

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Lolitaa Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 14:23    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Grand Prix 2006. Era faza grupelor – ultimul meci din grupă. Higgins a jucat în dorul lelei astfel încât, pe lângă el însuși, în rundele cu eliminare directă să se califice și Alan McManus, în dauna unui jucător aflat într-o formă superbă și, totodată, în anul lui de debut ca profesionist (după ce devenise campion al Asiei) : thailandezul Issara Kachaiwong. Probabil că i-au distrus cariera acestui tânăr.

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
alexandra0003
Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Aug/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 14:25    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da Lolitaa, asa este, mea culpa. Am uitat complet ca John Higgins a primit titlul MBE. NU e vorba ca nu stiu ce inseamna acele titluri, dar pur si simplu am uitat ca primise si el.
Dupa parerea mea, gestul sau este cu atat mai reprobabil.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui alexandra0003 Trimite mesaj privat
snookerclau
Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008
Locație: Buzau

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 14:36    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pedepse exemplare la amandoi Sad . Banuiesc ca lucrurile vor lua amploare si aici ma gandesc la ce pateste Stephen Maguire, dupa meciul acela de pomina. Daca Doamne fereste Barry se gandeste macar sa se retraga snooker-ul va fi in colaps Crying or Very sad . Ce penibil! Stau si ma gandesc, cat de ahtiat dupa bani poti fi ca sa-ti risti cariera infloritoare si respectul colegilor. Banuiesc ca ziaristul acela avea ceva informatii, doar nu s-a dus la cinstitii de pe lume si le-a organizat flagrantul. Inca o data, trist Sad

Ultima modificare efectuată de către snookerclau la Dum 2 Mai 2010, 14:41, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui snookerclau Trimite mesaj privat
Lolitaa
A super fan

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 14:41    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alexandra0003 a scris:
Da Lolitaa, asa este, mea culpa. Am uitat complet ca John Higgins a primit titlul MBE. NU e vorba ca nu stiu ce inseamna acele titluri, dar pur si simplu am uitat ca primise si el.
Dupa parerea mea, gestul sau este cu atat mai reprobabil.

Ma bucur ca nu te-ai suparat si scuze pt tonul condescendent. Clara are din nou dreptate, este de ajuns supararea pe care ne-o aduce Higgins noua si snookerului. In mom astea trebuie sa ramanem lucizi, obiectivi, uniti si increzatori.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Lolitaa Trimite mesaj privat
mircea22
Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009
Locație: Oltenia

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 14:43    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Well, ce a fost a fost. Să aşteptăm rezultatele anchetei. Asumarea răspunderii şi pedepsirea trişorilor sunt două lucruri greu de făcut, şi asta nu e valabil doar în snooker.

P.S. O singură întrebare îmi stă pe buze de minute bune: Why, John?!

CristinaRo
Addicted to snooker

Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 14:50    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wow! Shocked M-a luat cu frisoane cand am citit vestea despre John Higgins!

Theodor Cepraga
Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Oct/2008
Locație: Tecuci

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 15:04    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Trebuie sa asteptam rezultatul anchetei. Si eu sunt un pic surprins de ce s-a intamplat. Nu cred ca lumea trebuie sa-i sara in cap lui John. Trebuie sa fie ceva la mijloc. Si in plus, daca fapta nu s-a savarsit inca, John isi cere scuze in public si gata. Daca deja s-a savarsit nu sunt deloc de acord cu suspendarea. Amenda sau puncte scazute. Performantele sportive nu trebuiesc afectate.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Theodor Cepraga Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator

Locație: Snookerland

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 15:05    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Repet : Pat Mooney a demisionat din Comitetul de conducere al WSA. John Higgins a fost suspendat din toate competițiile WPBSA, până la încheierea anchetei, de coordonarea căreia se ocupă David Douglas, fost ofițer superior în Scotland Yard, recent cooptat în Comitetul de conducere al WSA.

Steve Davis : „Toată lumea este în stare de șoc. Ne uităm unii la alții și nici nu știm ce să mai spunem. Este o zi neagră pentru snooker.”

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
snookerfan97
Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 15:28    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clara White a scris:

Steve Davis : „Toată lumea este în stare de șoc. Ne uităm unii la alții și nici nu știm ce să mai spunem. Este o zi neagră pentru snooker.”

Eu nu as spune ca este o zi neagra pentru snooker.Nu trebuie uitat ca astazi incepe finala campionatului mondial.Higgins a gresit grav dar nu ar trebui sa consideram acest eveniment cel mai important eveniment snooker-istic al zilei.Trebuie sa privim partea buna.Azi vom urmari finala celui mai important campionat de snooker din lume.

Seba
Addicted to snooker

Data înscrierii: 22/Apr/2010
Locație: Timișoara

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 15:49    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca in stare de soc sunt fanii lui Higgins

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Seba Trimite mesaj privat
rooniefan
Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Dec/2007
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 16:00    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Theodor Cepraga a scris:
Trebuie sa asteptam rezultatul anchetei. Si eu sunt un pic surprins de ce s-a intamplat. Nu cred ca lumea trebuie sa-i sara in cap lui John. Trebuie sa fie ceva la mijloc. Si in plus, daca fapta nu s-a savarsit inca, John isi cere scuze in public si gata. Daca deja s-a savarsit nu sunt deloc de acord cu suspendarea. Amenda sau puncte scazute. Performantele sportive nu trebuiesc afectate.

Cum adica daca s-a savarsit fapta nu trebuie suspendat?Adica un jucator triseaza si sa ii luam 2 puncte si gata?Va dati seama ce precedent s-ar crea? Shocked Question Mad Mad

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui rooniefan Trimite mesaj privat
Miss Chigwell
Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 16:13    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt in stare de soc.
Mare, mare, foarte mare mizerie! Daca se demonstreaza legal ca Higgins a comis faptele de care este acuzat, s-a mai prabusit un mit.

Cata putreziciune!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Miss Chigwell Trimite mesaj privat
Theodor Cepraga
Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Oct/2008
Locație: Tecuci

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 16:22    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rooniefan a scris:
Cum adica daca s-a savarsit fapta nu trebuie suspendat?Adica un jucator triseaza si sa ii luam 2 puncte si gata?Va dati seama ce precedent s-ar crea? Shocked Question Mad Mad

Activitatea sportiva nu trebuie oprita. Bani si puncte sa-l dea pe locul 64 mondial. Numai sa nu-l opreasca din jucat.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Theodor Cepraga Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Mrs. Hendry
Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004
Locație: pool hall

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 16:50    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OMG, abia am dat si eu cu ochii de aceasta stire. Shocked Shocked Shocked

Speechless... Shocked Shocked Shocked

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Forum general Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Următoare
Pagina 2 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum