Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21326 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1007 Locație: constanta
|
Trimis: Mar 1 Iul 2025, 14:12 Titlul subiectului: |
|
|
Draga Clara pe site-ul oficial al turneului acesta in clasamentul Gr 26 pe locul 2 este Lyu Haotian cu 2 000 lire si pe locul 3 Jamie Jones cu 1 000. Care dintre clasamente este cel real? Eu merg pe cel oficial...desi si cei de la Snooker.Org au copiat clasamentul tau!!!
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21326 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mar 1 Iul 2025, 16:42 Titlul subiectului: |
|
|
Încă n-am cercetat această cea mai recentă îmbledereală WST : totul a început aseară, cu o suită de greșeli la afișarea scorului din meciul dintre Lyu & JJ. N-am urmărit cu prea mare atenție, dar mi s-a părut că l-am văzut câștigător pe chinez, cu 3-1, după care a apărut scorul 3-1 în favoarea galezului. Situația s-a schimbat de câteva ori, jucătorii anunțați ca învingători fiind când unul, când celălalt. A fost incredibil. Pe site-ul oficial, cu livescoringul. Am bănuit că va mai dura până se lămuresc și cei de-acolo cum au stat lucrurile și că se va da rezultatul corect. Încă n-am văzut ce au postat nici ei, nici cei de la Matchroom.
În acest moment, pe site-ul WST scorul în acel meci e când 0-0, când 1-2, când 1-3. Plus autorefresh.
Cei de la Matchroom l-au văzut învingător tot pe galez așa că el este totuși pe locul 2 în grupă, nu Lyu Haotian cum apare în tabelul lor. Nu că asta ar schimba situația în ceea ce privește continuarea turneului. În privința asta, contează numai cine s-a calificat în Etapa a 2-a. Aici, cu Lyu & JJ e doar o chestie strict „locală.”
De ce e galezul pe locul 2 în grupă ? Pentru că la punctaj egal și la diferența +/- egală (JJ cu Lyu), departajarea se face prin rezultatul meciului direct : a câștigat galezul, tot el e și pe locul 2, iar chinezul pe locul 3 în grupă.
Băieții de la Matchroom ar face bine să recitească regulamentul propriului lor turneu că tot îl organizează de aproape 20 de anișori.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1007 Locație: constanta
|
Trimis: Mar 1 Iul 2025, 17:53 Titlul subiectului: |
|
|
Draga Clara vad ca dragalasii de la site-ul oficial au intors-o acum ca la Ploiesti sau Braila dar nu si-au pus cenusa in cap!!!
.............................................................................................................
Surpriza zilei! ”Magicianul” unora Shaun Murphy locul 4 in Gr.3 0 victorii in trei intalniri castig 0 lire !!!
|
|
Sus |
|
|