Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Discutii

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Championship League Snooker (CLS) 2025 - Turneu de clasament
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Clara White
Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Dum 29 Iun 2025, 0:27    Titlul subiectului: Discutii Răspunde cu citat (quote)

Grupele

(în ordinea intrării în competiție)

Este de la sine înțeles, componența grupelor poate suferi modificări de (pen)ultimă oră.

Deocamdată, știm că Luca Brecel s-a retras (Grupa 27/ 17 iulie) și e înlocuit cu Gary Thomson.
Jimmy White s-a retras și el. Zack Richardson joacă în locul lui (Grupa 24/ 15 iulie).

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ocnenodis hg
Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Sep/2011
Locație: constanta

MesajTrimis: Mar 1 Iul 2025, 14:12    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Draga Clara pe site-ul oficial al turneului acesta in clasamentul Gr 26 pe locul 2 este Lyu Haotian cu 2 000 lire si pe locul 3 Jamie Jones cu 1 000. Care dintre clasamente este cel real? Eu merg pe cel oficial...desi si cei de la Snooker.Org au copiat clasamentul tau!!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Ocnenodis hg Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Mar 1 Iul 2025, 16:42    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Încă n-am cercetat această cea mai recentă îmbledereală WST : totul a început aseară, cu o suită de greșeli la afișarea scorului din meciul dintre Lyu & JJ. N-am urmărit cu prea mare atenție, dar mi s-a părut că l-am văzut câștigător pe chinez, cu 3-1, după care a apărut scorul 3-1 în favoarea galezului. Situația s-a schimbat de câteva ori, jucătorii anunțați ca învingători fiind când unul, când celălalt. A fost incredibil. Pe site-ul oficial, cu livescoringul. Am bănuit că va mai dura până se lămuresc și cei de-acolo cum au stat lucrurile și că se va da rezultatul corect. Încă n-am văzut ce au postat nici ei, nici cei de la Matchroom.

În acest moment, pe site-ul WST scorul în acel meci e când 0-0, când 1-2, când 1-3. Plus autorefresh.

Cei de la Matchroom l-au văzut învingător tot pe galez așa că el este totuși pe locul 2 în grupă, nu Lyu Haotian cum apare în tabelul lor. Nu că asta ar schimba situația în ceea ce privește continuarea turneului. În privința asta, contează numai cine s-a calificat în Etapa a 2-a. Aici, cu Lyu & JJ e doar o chestie strict „locală.”

De ce e galezul pe locul 2 în grupă ? Pentru că la punctaj egal și la diferența +/- egală (JJ cu Lyu), departajarea se face prin rezultatul meciului direct : a câștigat galezul, tot el e și pe locul 2, iar chinezul pe locul 3 în grupă.

Băieții de la Matchroom ar face bine să recitească regulamentul propriului lor turneu că tot îl organizează de aproape 20 de anișori.

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ocnenodis hg
Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Sep/2011
Locație: constanta

MesajTrimis: Mar 1 Iul 2025, 17:53    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Draga Clara vad ca dragalasii de la site-ul oficial au intors-o acum ca la Ploiesti sau Braila dar nu si-au pus cenusa in cap!!!
.............................................................................................................
Surpriza zilei! ”Magicianul” unora Shaun Murphy locul 4 in Gr.3 0 victorii in trei intalniri castig 0 lire !!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Ocnenodis hg Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Championship League Snooker (CLS) 2025 - Turneu de clasament Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum