Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
mmb147 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Apr/2015 Mesaje: 349
|
Trimis: Joi 18 Sep 2025, 21:22 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
O precizare (profetică ?) din partea lui Ali Carter : „Căpitanul” a declarat (pe Twitter/X) că a fost întotdeauna obligat să împartă cu altcineva premiul pentru breakul maxim. De absolut fiecare dată - adică, până acum, de trei ori. Dacă „statistica” se verifică și acum, a patra oară, ar însemna că ar trebui să ne așteptăm la încă un 147. Din moment în moment. Mă rog, adică, până duminică seara, din meci în meci. |
Nu mai e nevoie. Al lui Carter e al 2-lea. Primul l-a facut Aaron Hill.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - German Masters 2016, China Championship 2016, Masters 2017, Romanian Masters 2018, Players Championship 2022, Players Championship 2025
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21516 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 19 Sep 2025, 2:33 Titlul subiectului: |
|
|
Semifinalele
Jackson Page / Mark Selby – Zhou Yuelong / Luca Brecel
Elliot Slessor / Mark Allen – Jak Jones / Aaron Hill
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 19 Sep 2025, 15:04 Titlul subiectului: |
|
|
* Arbitri/meciuri : primul sfert (Zhou vs Brecel) e arbitrat de Proletina Velichikova (cu Desislava Bozhilova, marker); meciul Page vs Selby – Anastasia Tuzikova (cu John Pellew); Slesssor vs Allen – Kevin Dabrowski (cu Tatiana Woollaston); Jones vs Hill – John Pellew.
* Cât pe ce să facă Luca primul său sutar din acest sezon. (Greu de crezut, nu-i așa ?) Numai 81, însă. Suficient pentru 1-1. Fără minuni de breakbuilding, dar 3-1 pentru belgian, la pauză. (Best of 9, sferturile.)
* Abigail Davies e MC-ul de la Brentwood. Catastrofal efectul culorii părului ei alături de culoarea mini-rochiei de azi. În fine, se știe, părul Abigailei are o întreagă istorie de catastrofe, iar în materie de rochițéle, n-ar fi primul faux pas.
.
Dar glasul e foarte bun.
* Azi, în primul meci din sferturi, decisivul a durat 52 de minute, iar al doilea meci nu are cum să meargă nici el repede : ar trebui ca prima sesiune să se desfășoare exact după formatul sesiunii a doua, adică să se programeze ambele meciuri deodată. Simultaneitatea asta ne-ar scuti de întârzierea începerii sesiunii a doua și, evident, de întârzierea încheierii acesteia.
Un meci din sesiunea de seară va începe cu cel puțin o oră întârziere.
* Mark Selby, ca de obicei, joacă din ce în ce mai bine pe măsură ce avansează în turneu.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 21 Sep 2025, 15:46 Titlul subiectului: |
|
|
* Kevin Dabrowski & Tatiana Woollaston. Pentru Kevin, este a doua finală a unui turneu de clasament în care oficiază ca arbitru principal. Prima a fost la Riyadh, în 2024, la Campionatul de snooker. Și atunci, tot Mark Allen se afla în arenă (dar cu Luca Brecel). Să vedem dacă și acum tot nord-irlandezul va câștiga.
* Sala plină.
* Zhou Yuelong pare intimidat. În al doilea frame, a încercat să meargă la un max, dar a ratat a 9-a bilă neagră și s-a oprit la 65, cu 70+ pe masă. Dacă Mark n-ar fi ratat și el și n-ar fi cedat (cam devreme), chinezul n-ar fi câștigat nici măcar acel frame. Până acum, în primele șase frame-uri, dominare nord-irlandeză clară.
Sclipire (mai degrabă de licurici decât de stea) în frame-ul 7 (și deci 2-5), dar doar 28 de puncte chinezești în frame-ul 8 (deci 2-6).
* Nu mă număr printre fanii lui Mark Allen (de fapt, pur & simplu n-am stofă de fan și gata !). Antipatia asta a mea durează de peste 15 ani, hăăăt, de pe vremea când s-a despărțit de Reanne Evans după ce a și pocnit-o. Ulterior, am aflat mai mult din adevărul referitor la concubinajul lor și mi-am schimbat părerea. (Agresiunea a fost reciprocă.) Dar el drag nu mi-a devenit niciodată. Adicătelea, acuma-ia & aici-șa sunt departe de a-i căuta eu lui scuze dacă mai calcă în niște străchini, în această a doua sesiune a finalei : vreau să zic că poate fi și obosit fiindcă nu trebuie să uităm că a trecut prin niște meciuri foarte lungi & grele, atât în sferturi, cât și în semifinale.
* Tatiana (inițial programată să fie scorer) s-ar fi descurcat mai bine în a-l ajuta pe Kevin.

|
|
Sus |
|
|