Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Discutii
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Seria națiunilor britanice 2025-2026. Openul englez
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mmb147
Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Apr/2015

MesajTrimis: Joi 18 Sep 2025, 21:22    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clara White a scris:
O precizare (profetică ?) din partea lui Ali Carter : „Căpitanul” a declarat (pe Twitter/X) că a fost întotdeauna obligat să împartă cu altcineva premiul pentru breakul maxim. De absolut fiecare dată - adică, până acum, de trei ori. Dacă „statistica” se verifică și acum, a patra oară, ar însemna că ar trebui să ne așteptăm la încă un 147. Din moment în moment. Mă rog, adică, până duminică seara, din meci în meci.

Nu mai e nevoie. Al lui Carter e al 2-lea. Primul l-a facut Aaron Hill.

Clara White
Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Joi 18 Sep 2025, 22:04    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Așa e. My mistake. Tocmai mă pregăteam să fac și eu precizarea. Pentru o clipă, mi-a ieșit total din minte maxul lui Aaron. Prunele sunt de vină. Numai prune văd de vreo săptămână încoace, de când am început „sesiunea” de gemuri & marmelade. Laughing

În treacăt fie zis, dar serios : le recomand călduros fiindcă anul ăsta e o recoltă enormă și fructele sunt atât de dulci încât nici nu e nevoie de mult zahăr.

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator

MesajTrimis: Vin 19 Sep 2025, 2:33    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Semifinalele

Jackson Page / Mark Selby – Zhou Yuelong / Luca Brecel
Elliot Slessor / Mark Allen – Jak Jones / Aaron Hill

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator

MesajTrimis: Vin 19 Sep 2025, 15:04    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

* Arbitri/meciuri : primul sfert (Zhou vs Brecel) e arbitrat de Proletina Velichikova (cu Desislava Bozhilova, marker); meciul Page vs Selby – Anastasia Tuzikova (cu John Pellew); Slesssor vs Allen – Kevin Dabrowski (cu Tatiana Woollaston); Jones vs Hill – John Pellew.

* Cât pe ce să facă Luca primul său sutar din acest sezon. (Greu de crezut, nu-i așa ?) Numai 81, însă. Suficient pentru 1-1. Fără minuni de breakbuilding, dar 3-1 pentru belgian, la pauză. (Best of 9, sferturile.)

* Abigail Davies e MC-ul de la Brentwood. Catastrofal efectul culorii părului ei alături de culoarea mini-rochiei de azi. În fine, se știe, părul Abigailei are o întreagă istorie de catastrofe, iar în materie de rochițéle, n-ar fi primul faux pas.

.

Dar glasul e foarte bun.

* Azi, în primul meci din sferturi, decisivul a durat 52 de minute, iar al doilea meci nu are cum să meargă nici el repede : ar trebui ca prima sesiune să se desfășoare exact după formatul sesiunii a doua, adică să se programeze ambele meciuri deodată. Simultaneitatea asta ne-ar scuti de întârzierea începerii sesiunii a doua și, evident, de întârzierea încheierii acesteia.

Un meci din sesiunea de seară va începe cu cel puțin o oră întârziere.

* Mark Selby, ca de obicei, joacă din ce în ce mai bine pe măsură ce avansează în turneu.

Clara White
Administrator

MesajTrimis: Sâm 20 Sep 2025, 13:51    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

* Interesant tabloul semifinalelor. Arbitrii sunt Tatiana Woollaston & Kevin Dabrowski pentru meciul Selby vs Zhao și Desislava Bozhilova & Tatiana Woollaston pentru meciul Allen vs Jones. În ceea ce o privește pe Tatiana (ba chiar și în ceea ce ne privește pe noi), se anunță o zi foarte lungă.

* Cum ziceam, Mark Selby, joacă din ce în ce mai bine pe măsură ce avansează în turneu.. Rolling Eyes Laughing 0-2, deocamdată.

Clara White
Administrator

MesajTrimis: Dum 21 Sep 2025, 15:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

* Kevin Dabrowski & Tatiana Woollaston. Pentru Kevin, este a doua finală a unui turneu de clasament în care oficiază ca arbitru principal. Prima a fost la Riyadh, în 2024, la Campionatul de snooker. Și atunci, tot Mark Allen se afla în arenă (dar cu Luca Brecel). Să vedem dacă și acum tot nord-irlandezul va câștiga.

* Sala plină.

* Zhou Yuelong pare intimidat. În al doilea frame, a încercat să meargă la un max, dar a ratat a 9-a bilă neagră și s-a oprit la 65, cu 70+ pe masă. Dacă Mark n-ar fi ratat și el și n-ar fi cedat (cam devreme), chinezul n-ar fi câștigat nici măcar acel frame. Până acum, în primele șase frame-uri, dominare nord-irlandeză clară.

Sclipire (mai degrabă de licurici decât de stea) în frame-ul 7 (și deci 2-5), dar doar 28 de puncte chinezești în frame-ul 8 (deci 2-6).

* Nu mă număr printre fanii lui Mark Allen (de fapt, pur & simplu n-am stofă de fan și gata !). Antipatia asta a mea durează de peste 15 ani, hăăăt, de pe vremea când s-a despărțit de Reanne Evans după ce a și pocnit-o. Ulterior, am aflat mai mult din adevărul referitor la concubinajul lor și mi-am schimbat părerea. (Agresiunea a fost reciprocă.) Dar el drag nu mi-a devenit niciodată. Adicătelea, acuma-ia & aici-șa sunt departe de a-i căuta eu lui scuze dacă mai calcă în niște străchini, în această a doua sesiune a finalei : vreau să zic că poate fi și obosit fiindcă nu trebuie să uităm că a trecut prin niște meciuri foarte lungi & grele, atât în sferturi, cât și în semifinale.

* Tatiana (inițial programată să fie scorer) s-ar fi descurcat mai bine în a-l ajuta pe Kevin.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Seria națiunilor britanice 2025-2026. Openul englez Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum